Media

#balet #terapii alternative #duminica povestilor adevarate #ileana iliescu

Romani cu cariere de succes, recunoscuti international, la "Duminica povestilor adevarate”

Liana Stanciu si Costea Lupescu ii vor avea invitati la „Duminica  povestilor adevarate” pe Ileana Iliescu, prim-balerina  la Opera Nationala, dar si pe Doctorul Teodor Vasile, singurul terapeut roman recunoscut de Institutul de Medicina Alternativa din India. 

In aceasta editie a emisiunii vom afla cum poti sa gasesti forta interioara pentru a depasi cele mai grele incercari. Cum un copil cu o sansa de viata de maxim 16 ani - din cauza unei malformatii cardiace, ajunge campion de arte martiale si, pe urma, pe locul 27 NASA al celor mai buni specialisti in hipnoza din lume. Vom vedea cum o cariera artistica exceptionala iti poate umple sufletul, chiar daca nu ti-a permis sa ai copii si o familie.

Emisiunea cuprinde imagini de arhiva, unele dintre acestea difuzate in premiera, care ilustreaza file din viata fiecarui invitat. „Duminica povestilor adevarate" a debutat duminica, 12 mai, cu o editie care i-a avut ca invitati pe Dumitru Prunariu si pe Smaranda Vornicu.

Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+. Dupa fiecare editie, atat spectatorii prezenti in platou, cat si telespectatorii, pot vota povestea care le-a placut cel mai mult pe pagina de Facebook a emisiunii „Duminica povestilor adevarate”.

Sursa foto: TVR

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea