Media

#pro tv #vocea romaniei # mihai chitu #declin Pro TV #probleme financiare PRO TV

Pro TV n-are bani sa-si plateasca castigatorii de la "Vocea Romaniei". Iata cine mai paraseste trustul!

Au trecut mai bine de trei luni de cand Mihai Chitu a castigat concursul "Vocea Romaniei", iar Pro TV nu i-a livrat nici pana acum in cont premiul de 100.000 de euro. Insa aceasta nu este singura problema cu care se confrunta trustul MediaPro. Dupa ce Horia Brenciu a parasit trustul, si alte vedete sunt pe picior de plecare.

 

Cantaretul Mihai Chitu a castigat, la sfarsitul lunii decembrie 2013, ultima editie a showului de televiziune "Vocea Romaniei". Desi trebuia sa isi incaseze imediat premiul, artistul inca mai asteapta banii promisi. "Eu tot sper insa ca lucrurile sa se reglementeze si, poate maine, poimaine, sa mi se dea si banii! Nu ma gandesc sa ma imbogatesc cu ei. Daca altii isi iau case, masini sau pleaca in vacante de lux, eu prefer sa investesc in muzica! Totul costa, un microfon, un clip, o tinuta, o piesa, instrumentisti", a declarat pentru wowbiz.ro.



Banii, spune cantaretul, il vor ajuta sa inceapa o cariera artistica, mai ales ca a renuntat la jobul de agent de vanzari. "Intotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si acum visul mi s-a implinit. In ciuda faptului ca am stat luni de zile fara bani, pentru ca nu mai munceam in perioada concursului, si abia de imi mai plateam facturile, acum pot sa spun ca mi-am revenit si am si inceput sa castig banuti din concerte. Poate vine si premiul de la Pro TV si totul se rezolva", a declarat Mihai Chitu.

Cine mai pleaca din Pro

Problemele din Trustul MediaPro par insa sa nu se mai termine. Dupa ce, in ultima perioada, nume "grele" precum Ruxandra Ion, producator general, sau vedete precum Horia Brenciu si echipa "Serviciului Roman de Comedie" au parasit compania, alti angajati-cheie se pregatesc de plecare. Se zvoneste ca si Iulia Vantur, cea care a prezentat vreme de 16 sezoane alaturi de Stefan Banica jr. emisiunea "Dansez pentru tine", ar urma sa plece din trust. Ramasa fara loc de munca, dupa ce emisiunea care a facut-o vedeta a fost scoasa din grila, frumoasa prezentatoare a debutat recent in cinematografia indiana. Mai mult, Iulia a "prins" si o colaborare cu Radio 21.

Valul de plecari din MediaPro nu pare sa-l fi prins, insa, si pe actorul Mihai Bobonete, din serialul "Las Fierbinti". Potrivit wowbiz.ro, desi se zvonise ca acesta isi va urma colegii de la "Serviciul Roman de Comedie", plecati cu tot cu emisiune la Antena 1, actorul infirma vestile care circula deja de cateva saptamani.

Sursa foto: infomusic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea