Media

#concedieri #acasa tv #probleme financiare Acasa TV #proprietar Acasa TV

Postul Acasa TV se inchide?

Trustul Pro se afla intr-o situatie foarte dificila din punct de vedere financiar, de aceea se pare ca reprezentantii acestui grup au vandut postul dedicat femeilor, Acasa TV. Peste 1.000 de angajati ar fi fost deja concediati.

Se pare ca postul mergea din ce in ce mai prost, de aceea s-a hotarat ca aceasta sa fie vandut. Astfel, incepand cu luna ianuarie 2014, Acasa TV va intra in posesia unui alt proprietar.

"Da, este adevarat ca vor exista alti investitori care vor continua proiectul, insa este posibil sa fie sub un alt nume. O parte dintre angajati au fost deja concediati, peste 1.000 la numar, si vor mai fi si altii, pe parcurs", potrivit unei surse din cadrul conducerii postului pentru "Click".

Aceasta veste vine la scurt timp dupa ce Adrian Sarbu, considerat parintele Pro TV, si-a dat demisia din functia director executiv al CME. Christoph Mainusch si Michael Del Nin vor prelua atributiile lui Adrian Sarbu.

Grupul Pro a transmis un comunicat prin care dezmite zvonurile aparute in presa pe aceasta tema.

"Pro TV S.A. dezminte informatia conform careia postul Acasa TV se va vinde. Postul continua sa isi scrie istoria cu cifre profitabile, cu productii care isi ating targetul de succes propus si cu planuri de dezvoltare.

Deplangem calitatea jurnalismului practicat de catre ziaristii de la Click!, carora informatia le-a fost negata pe cai oficiale inainte de publicare, precum si pe cea practicata de toate publicatiile electronice care au preluat informatia fara sa o verifice si din singura sursa oficiala posibila.” 

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea