Media

#campanie umanitara #cancer #copii #kangoo #kangoo jumps

Peste 200 de persoane au venit in sprijinul copiilor bolnavi de cancer, practicand Kangoo Jumps

Peste 200 de persoane au participat la cele sase sesiuni de antrenament sustinute de instructori de Kangoo Jumps nationali si internationali. Evenimentul Kangoo Jumps pentru Viata, organizat in incinta Centrului Sportiv Apollo, a ca scop strangerea de fonduri pentru copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave care primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor, centru de suport, consiliere si recuperare medicala infiintat de Asociatia MAME. Suma stransa in cadrul evenimentului a fost de 9825 lei.

 

Evenimentului s-au alaturat si persoane publice precum fashion bloggerul Carmen Negoita, Patricia Cimpoiasu, solista trupei Amadeus, dar si Julie Mayaya si Vasilica Ceterasu, participanti ai emisiunii Vocea Romaniei, care au intretinut atmosfera prin show-uri special pregatite pentru acest eveniment. De asemenea, acrobata Elena Velicu, scoala de dans pentru copii KiDance, precum si Trupa Sobis, coordonata de Camelia Dinu au sustinut momente artistice pline de energie in prezenta publicului numeros. Gazdele evenimentului au fost Diana Bart si Alexandru Constantin.

“Evenimentul a devenit deja o traditie si ne bucuram sa vedem ca, de la an la an, se implica tot mai multi oameni pasionati de miscare, sprijinind astfel activitatea Asociatiei MAME. Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor ajuta copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave sa beneficieze gratuit de sedinte de consiliere psihologica, recuperare medicala, precum si de ateliere de art-terapie emotionala” a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei MAME in deschiderea evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea