Media

#Ferma Vedetelor #Oana Radu #vocea romaniei #ferma

Oana Radu se muta la ferma

Oana Radu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, se va muta la ferma. Nu orice ferma ci Ferma Vedetelor unde va fi nevoita sa traiasca fara tehnologie, la fel ca in vremurile strabunicilor.

Fosta concurenta de la Vocea Romaniei isi croieste drumul in cariera muzicala. Dupa ce a impresionat antrenorii de la show-ul in care doar vocea conteaza, Oana a ales sa continue in acest domeniu lansand piese solo ce au rasunat in radiouri si avand colaborari cu artisti celebri, precum Pacha Man.

“Acest proiect reprezinta pentru mine provocarea vietii. Va trebui sa ma descurc singura, in anumite situatii in care nu am mai fost niciodata. Sper sa ma pot descurca si sa trec cu bine peste toate provocarile. Nu ma gandesc sa castig, ma gandesc la o buna comunicare si intelegere cu cei care vor fi alaturi de mine in competitie. Aceasta emisiune este o oportunitate foarte buna pentru ca telespectatorii sa ma cunoasca exact asa cum sunt eu.” – a declarat Oana Radu.

Astfel, Oana Radu se va alatura echipei de la Ferma Vedetelor si va renunta pentru o lunga perioada de timp la confortul de acasa, la telefonul mobil si la internet, in favoarea unei experiente unice, o intoarecere la traditiile romanesti si la vremurile strabunicilor.

Insa, viata la ferma nu va fi una usoara. Cei 12 concurenti vor trebui sa treaca prin probe saptamanale date de Mentorul Fermei, dar si prin probe zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs.

Probele diverse, situatiile limita, provocarile, intriga, stresul si lipsa hranei cu care vor trebui sa se confrunte cele 12 vedete vor fi doar cateva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face fata si cum vor reactiona in situatii extreme, ramane de vazut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV.

Oana Radu se alatura echipei formata pana in acest moment din Stefan Stan, Vica Blochina si Augustin Viziru si este gata sa faca fata noilor provocari, sa experimenteze viata in conditiile de trai de acum 100 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea