Media

#showbiz #castigator masterchef #vedete intern #asterchef sezonul 4 # retete masterchef

Noul MasterChef: Am scapat de saracie!

Georgeta Zamfir (28 de ani), din Ploiesti, a reusit sa impresioneze juriul MasterChef pana in ultima proba si a plecat acasa cu premiul de 50.000 de dolari.

Tanara, cunoscuta publicului ca Jesica sau Jesi, a plans in hohote la aflarea castigatorului sezonului 4 al celui mai popular show culinar din Romania. Provenita dintr-o familie de conditie modesta, Jesica a spus: "Am scapat de saracie! Gata! Sunt bogata!". De altfel, ea declarase inainte de aflarea castigatorului ca, daca ar castiga, si-ar imparti premiul cu familia ei, care este in proportie de 80% saraca.

Jesica a muncit de altfel in Spania, ca menajera, dar si intr-o cafenea, iar la MasterChef a venit pentru ca ii place sa creeze in bucatarie, talent remarcat si apreciat de toti cei trei jurati. Astfel, Chef Florin a spus ca este prima data cand jurizeaza cu "aplauze", iar Chef Catalin a remarcat faptul ca Jesi a reinventat conceptul de inghetata. 

Remarcabil a fost ca tanara concurenta a reusit sa reinventeze un preparat relativ simplu, lasagna, pe care l-a transformat intr-un sufleu de taietei de casa cu crutoane din sos bolognese. De asemenea, la desert, Jesi a fiert o para in sos dulce cu vanilie dupa care a congelat-o transformand un preparat simplu in ceva inedit. 

De altfel, toti cei trei finalisti au impresionat juriul cu inventivitatea lor, cei trei chefi declarand ca farfuriile din finala le-au intrecut pe cele ale celebritatilor finaliste din sezonul 3. 

"Simt ca am renascut. Viata mea incepe acum din nou. Au fost momente cand am dus-o foarte greu, nu aveam ce manca", a spus Jesica, emotionata. Tanara care a stat 7 ani in Spania, are un baietel de doi ani, iar anul trecut s-a inscris la Facultatea de LItere, asa ca acum e studenta in anul I. 

Numele castigatorului MasterChef Sezonul 4 se cunostea de cateva saptamani, dupa ce ProTv a difuzat un promo al emisiunii care dezvaluia detalii despre finalisti, insa confirmarea finala a venit in aceasta ultima editie a showului. Preselectiile pentru sezonul 5 au inceput deja, insa nu se stie cine va sta la masa juriului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea