Media

#Ce se întampla doctore? #oana cuzino #nutritie #sanatate

Mituri demontate despre dans, nutritie si viata de familie

 

Sambata, de la ora 10:30, Oana Cuzino deschide la Pro TV o noua editie a emisiunii “Ce se întampla, doctore?” cu o dezbatere serioasa despre nutritie. O nutritie buna este conditia sanatatii, iar cu ajutorul specialistilor Oana încearca sa compuna un program de hrana care sa ajute sistemul imunitar. Acestia ne vor prezenta regulile dupa care functioneaza organismul, precum si principiile de care trebuie sa tina cont cei care aleg un regim format exclusiv din vegetale.

 

De la nutritie, la dans: Kizomba, cel mai tare dans al momentului ne ajuta sa întelegem legatura dintre miscarea sincronizata si intimitatea în cuplu. Dansul este originar din Africa si a pornit de pe strada.

Kizomba a ajuns si pe plaja, si la metrou, si-n fata blocului, sub clar de... bec. Kizomba este unul dintre cele mai senzuale dansuri în pereche, pozitia apropiata a partenerilor în timpul dansului creand o conexiune între ei înca de la începutul melodiei.

Tot sambata va fi demontat un mit folosit de multi parinti drept alibi: "Stau cu copilul meu putin, dar petrec... timp de calitate". Psihologii au cu totul alta parere, pe care o vor motiva si explica în editia de sambata “Ce se întampla, doctore?”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea