Media

#marina almasan #emisiune medicala #informatii medicale #reprofilare Marina Almasan

Marina Almasan se reprofileaza

Realizatoarea TV Marina Almasan, una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului TVR, va renunta la emisiunea "Ne vedem la TVR" din aceasta toamna. Vedeta va prezenta o noua emisiune medicala.

Marina Almasan a marturisit ca noul format este unul in premiera in Romania si ca emisiunea va fi una interactiva, ce va contine chiar si demonstratii practice.

"Ma apuc de emisiuni de sanatate si lansez un format-premiera in Romania. Va fi o emisiune de sambata, pe TVR 1, in prima parte a zilei. Durata se negociaza, deocamdata e prinsa in grila pe o ora. Show-ul se va numi «37 de grade Celsius». Vom transmite informatie stiintifica, «impachetata» cat mai comercial, intr-un show cu public dinamic si interactiv.

Somitati medicale, obligatoriu carismatice, vor vorbi despre bolile noastre cele de toate zilele, ii vom invata pe romani sa traiasca sanatos, sa se hraneasca sanatos, sa nu foloseasca aiurea termenii medicali pe care nu-i inteleg, sa-si acorde singuri primul ajutor etc. Vor fi foarte multe demonstratii practice [...]", a declarat Marina Almasan pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea