Media

#La Maruta #pro tv #lectii de viata #catalin maruta

Lovitura dura primita de Catalin Maruta. Iata ce se intampla cu emisiunea lui!

Pro TV a anuntat o modificare importanta a programului zilnic. Emisiunea lui Catalin Maruta va incepe, din 30 martie, de la ora 16.00, va fi intrerupta de un buletin de stiri, apoi va continua pana la ora 18.00, cand va incepe emisiunea "Lectii de viata", un show TV cu aparenta de reality.

"Am o surpriza pentru voi!", a anuntat si Catalin Maruta pe Facebook. "Chiar in postul Sfintelor Sarbatori de Pasti, vreau sa va prezint oameni speciali si povesti de viata care sper sa inspire oameni aflati in momente de cumpana", a spus prezentatorul.

Noutatea este o rubrica speciala numita "Lectii de viata", in care vor fi prezentate povesti de iubire, infidelitate, minciuna sau violenta. "De la ora 18:00 pana la 19:00, veti putea urmari «Lectii de viata». In aceasta fictiune inspirata din viata reala a familiilor vor fi prezentate povesti impresionante de iubire, infidelitate, minciuna sau violenta!", a mai spus Catalin Maruta.

Pare reality, dar formatul noii emisiuni urmeaza un scenariu, scrie paginademedia.ro. Productii TV incadrate in acest gen sunt Ochii din umbra (Kanal D), Te vreau langa mine (Kanal D), Iubire interzisa (National TV), Fosta mea iubire (National TV), Vreau sa divortez (Prima TV).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea