Media

#femei #unasiuna.ro #portal femei #femei independente

Loc de intalnire virtual pentru femeile puternice si independente

De curand, mediul online s-a imbogatit cu un portal nou, de data aceasta dedicat in exclusivitate femeilor. Unasiuna.ro se adreseaza femeilor de cariera, dar care pretuiesc si familia, sunt informate si mereu conectate la nou. 

Dedicată femeilor puternice, pragmatice şi inteligente, comunitatea reprezintă un loc de discuţii, precum şi o sursă de informaţii şi inspiraţie. Aceasta include două componente: cea editorială și cea interactivă. Structura pe patru teme principale (Bani şi planuri, Femei care ne inspiră, Antreprenoriat și carieră, Viaţă şi pasiuni) şi rubrica Editorial îmbină conținutul de calitate, relevant pentru segmentul de femei căruia îi este adresat, cu partea de interacţiune care încurajează schimbul de experienţe, informaţii şi sprijinul reciproc între membrele comunităţii.

Comunitatea este parte a conceptului dezvoltat în jurul UNA de la ING, produsul de asigurare lansat recent de ING Asigurări de Viaţă exclusiv pentru segmentul feminin. Marius Popescu, CEO ING Asigurări de Viaţă, explică de unde a pornit ideea comunităţii online unasiuna.ro:

“Lucrez zi de zi alături de femei, 75% dintre angajații ING Asigurări de Viaţă sunt de sex feminin, aşadar atunci când am conceput asigurarea de viaţă dedicată femeilor, am ştiut că trebuie să oferim mai mult decât un produs. Studiile pe care le-am derulat premergător dezvoltării produsului de asigurare au confirmat, de asemenea, că femeile preferă interacţiunea cu persoane cu aceleaşi idealuri, aceleaşi preocupări şi chiar probleme. Credem că o experienţă completă a ceea ce înseamnă relaţia pe termen lung cu o companie de asigurări nu se rezumă doar la aspectul operaţional şi astfel, am decis să iniţiem şi să susţinem comunitatea unasiuna.ro. Accesul în comunitate nu este valabil doar pentru clientele ING, ci am decis să extindem publicul pentru că dorim să ne implicăm dincolo de business pentru a le informa pe aceste femei cu privire la ariile lor de interes”.

Pentru femeia unasiuna.ro cariera este foarte importantă, dar se implică activ în viaţa de familie, are pasiuni şi îi place să relaţioneze. Este conectată la Social Media, este activă, are planuri de viitor pe care le transformă în realitate. Femeia unasiuna.ro este interesată de planificare financiară şi dezbateri pe această temă, plăteşte adesea online şi apelează la mediul virtual pentru sfaturi şi recomandări legate de preocupările ei principale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea