Media

#interventie ca in filme # tanara salvata #christian sabbagh #clan mafiot germania

Interventie ca in filme: o tanara romanca, salvata de la moarte

Christian Sabbagh va prezinta o ancheta jurnalistica fara precedent in Romania, intr-o editie speciala de stiri, luni, 15 iulie, de la ora 19.00.

Apelul disperat al unui tata care avea fiica sechestrata si obligata sa se prostitueze intr-un bordel din Germania l-a facut pe Christian Sabbagh sa ia atitudine si sa actioneze urgent pentru a salva viata tinerei. 72 de ore - acesta a fost termenul limita pentru a o scoate pe tanara romanca sechestrata de un clan mafiot dintr-un bordel din Germania, in caz contrar urma sa fie inecata in raul Weser.

Va rog, salvati-ma! Veniti inarmati!”, asa suna apelul disperat al romancei. Dupa luni in care a fost sechestrata, obligata sa se prostitueze, batuta si amenintata cu moartea, tanara a fost salvata printr-o operatiune spectaculoasa si extrem de riscanta.

Puteti urmari cum s-a desfasurat actiunea de salvare pas cu pas intr-o ancheta eveniment, luni, 15 iulie, de la ora 19.00, intr-o editie speciala a stirilor Kanal D prezentata de Christian Sabbagh.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea