Media

Inlocuire-surpriza a Roxanei Vancea de la "Neatza"

Dupa ce Roxana Vancea a parasit emisiunea "Neatza", de la Antena 1, in urma unei oferte tentate pe care a primit-o din partea departamentului de stiri, producatorii matinalului i-au gasit un inlocuitor la care nimeni nu se astepta.

Acesta este nimeni altul decat corespondentul Costi Ivascu, care a prezentat pentru prima oara rubirca meteo chiar din platoul emisiunii "Neatza".

Putin emotionat, Costi Ivascu a incercat sa faca fata noii sale misiuni. A incercat sa fie cat mai simpatic si sa atraga telespectatorii de partea sa cu tot felul de glume.

Momentan, nu se stie daca aceasta decizie este provizorie sau daca corespondentul Costi Ivascu va fi inlocuitorul permanent al frumoasei Roxana Vancea.

Roxana Vancea a parasit vinerea trecuta emisiunea "Neatza" dupa doi ani alaturi de carismaticii prezentatori Razvan si Dani, care au si facut anuntul.

"Roxana a facut upgrade. A primit o oferta interesanta de la colegii seriosi de la stiri. Probabil va lucra pe sectiunea meteo sau sport. In sfarsit va fi si ea un om mare. Noi mai incheiem un capitol, mai povestim de bine de o vecina. Trebuia sa ii multumim mult, in primul rand ca nu a intarziat niciodata la birou. A fost un coleg superserios. Roxana ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie si nu a lipsit niciodata", a spus Dani Otil.

Sursa foto: www.wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea