Media

#show talente #vocea romaniei #x-factor

Incepe distractia! Picanterii din culisele Vocea Romaniei si X-Factor

Astazi, de la ora 20.30 incepe prima mare confruntare a toamnei in razboiul audientelor: ”Vocea Romaniei” (Pro TV) vs. ”X-Factor” (Antena 1).

La debut de sezon, Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au avut parte de o surpriza: cate un tort cu fotografia fiecaruia. Surpriza dulce le-a fost pregatita de colegii din echipa care au vrut sa se asigure ca intra in focurile preselectie fericiti.

In culisele “X-Factor”, Horia Brenciu a fost cel care a avut grija de colegii sai. in plina pregatire cu spectacolele de toamna, acesta si-a amenajat in culise o adevarata sala de repetitii, evident, dotata cu cele mai zgomotoase instrumete pe care le putea gasi. si a avut grija sa le zdrangane taman cand somnul incerca sa-si faca si el loc pe lista activitatilor de relaxare a colegilor.

„La auditii se filmeaza cate 12-13 ore. Noi nu avem cum sa stam asezati, nici pauze nu prea avem. in pauza de masa, incercam sa furam macar 20 de minute de somn. in fiecare zi, Horia a decis sa isi programeze cate o repetitie chiar in camera de alaturi. Totul a culminat cu o trupa de percutie. Prin urmare, am dormit in masina. Daca aratam ciudat in episodul cu pricina… va rugam sa ne iertati”, ne-a povestit Dani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea