Media

#tratament #actrita #serial #suleyman magnificul #meryem uzerli #Hureem

Hurrem, data afara din serialul "Suleyman Magnificul"

Actrita Meryem Uzerli, care interpreteaza rolul sultanei Hurrem in serialul turcesc "Suleyman Magnificul", a fost data afara de producatori.

Se pare ca producatorii serialului au luat aceasta hotarare dupa ce actrita ar fi cerut o marire de salariu. Acum cateva saptamani insa, Meryem Uzerli a renuntat la filmari pentru cateva saptamani din cauza unor motive legate de sanatate.

Desi nu se stie exact care este motivul oficial, producatorii serialului ar fi anuntat ca nu mai este timp de asteptat si ca personajul lui Hurrem va "imbatrani", iar Meryem va fi inlocuita cu altcineva.

Actrita Meryem Uzerli a declarat totusi ca se simte bine si ca iubitul sau ii este alaturi.

"Aceasta este prima zi in care ma simt un pic mai bine. Ce era mai rau a trecut. Can, iubitul meu, este alaturi de mine si asta ma ajuta enorm. Nici nu va inchipuiti ce cadou imens pentru mine este sa ma pot plimba cu el, sa stau la aer curat. Sunt tratata de unul dintre cei mai buni specialisti in psihiatrie si trag speranta ca imi voi recastiga puterea si energia. Oricum, cel mai important lucru e ca sunt in viata", a declarat Meryem Uzerli.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea