Media

#razboi in bucatarie #game of chefs #Catalin Scarlatescu #Sorin Bontea #Masterchef #Florin Dumitrescu

Fostii jurati Masterchef, in razboi!

Consacrati ca jurati ai emisiunii Masterchef, unde au facut spectacol, cei trei chefi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, se reunesc din nou, de data aceasta ca adversari.

Dupa Masterchef, a fost Bucatarii Iadului, iar acum o noua provocare: Game of Chefs. Antena 1 a achizitionat formatul consacrat in Israel si in primavara va fi difuzat primul sezon al acestui nou show de cooking. Cei trei vor trebui să aleagă cei mai talentați concurenți, cărora să le împărtășească viziunea asupra bucătăriei și pasiunea pentru arta culinară. Noutatea exclusivă de la preselecții este că degustarea se face fară a-i vedea pe concurenți, un fel de "auditii pe nevazute", cum au facut concurentii de la Pro TV in cazul show-ului Vocea Romaniei.

Echipele formate dupa preselectii vor fi conduse de catre unul dintre cei trei chefi, asa ca concurentii vor fi de fapt oglinda acestora. „Noi avem viziuni diferite asupra bucătăriei și nu de puține ori ne-am contrazis atunci când am avut de jurizat o farfurie. Însă acest format este și pentru noi o premieră, pentru că am mai muncit noi cot la cot, dar nu ne-am întrecut”, a declarat referitor la show Cătălin Scărlătescu, potrivit click.ro.

Florin Dumitrescu sustine si el că abia așteaptă să își ascută cuțitele: „Nu va fi ușor nici pentru noi să trecem de la ipostaza de colegi de jurizare la cea de mentori și adversari, dar cu siguranță va fi o experiență cu sare și piper.”  

Pregătirile sunt în toi şi preselectiile se desfasoara chiar in acest weekend.

Foto: Antena 1

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea