Media

#vocea romaniei #vedete intern #finala Vocea Romaniei

Finala "Vocea Romaniei". Iata cine sunt finalistii si ce surprize aduce ultima editie a talent-show-ului

Joi, 26 decembrie, show-ul "Vocea Romaniei" isi desemneaza cel de-al treilea castigator. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, acum a venit randul unui alt concurent sa devina cea mai buna voce a Romaniei si sa plece acasa cu marele premiu de 100.000 de euro.

Cine sunt finalistii

In acest sezon, Marius Moga mizeaza pentru marea finala pe rebela Sanziana Niculae, Loredana isi pune toate sperantele in cuceritorul Marius Marin, Horia Brenciu ii ofera credit lui Mihai Chitu, in timp ce Smiley ii da toate sansele show-manului Adrian Nour.






Probe de foc pentru finalisti

Cei trei finalisti ai emisiunii "Vocea Romaniei" vor trece prin cateva probe de foc pentru a dovedi ca merita intr-adevar titlul de cea mai buna voce a Romaniei. Astfel, pentru a convinge publicul ca sunt cei mai buni, finalistii vor oferi fiecare in parte cate trei momente spectaculoase: unul solo, unul alaturi de mentorul de la "Vocea Romaniei" si inca unul alaturi de vedetele invitate special.

Asadar, Sanziana Niculae va canta in duet cu Bodo, de la Proncosul, Adrian Nour va canta impreuna cu Sore, Mihai Chitu va merge pe un stil clasic, alaturi de Corina Chiriac, iar Marius Marin va canta alaturi de Paul Ciuci, solistul trupei Compact.

Surpriza lui Marius Moga

Marius Moga a pregatit si el o surpriza pentru finala celui de-al treilea sezon "Vocea Romaniei" si va aduce pe scena boy-bandul pe care l-a tot promis pe parcursul show-uli. Aceste este format din Andrei Loica, Felix Burdusa si Angelo Simonica, o trupa in care Marius Moga are mare incredere si sustine ca va fi unul dintre cele mari succese pe piata muzicala in 2014.

Fostii concurenti retraiesc din nou emotiile unei finale

In show-ul de joi, Vizi Imre, finalistul lui Marius Moga din sezonul trecut, se intoarce pe scena care l-a facut celebru cu o melodie noua compusa chiar de catre fostul sau antrenor, pe care o va canta in premiera. De asemenea, Horia Brenciu a pregatit si el o surpriza muzicala si o aduce din nou pe scena de la Vocea Romaniei pe Georgia Dascalu, concurenta sa din acest sezon, pentru care a compus special o melodie.

Sursa foto: andreipartos.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea