Media

#transmisie live #finala europa league #europa league

Finala Europa League, transmisa la TV

Finala Europa League ce va avea loc miercuri seara incepand cu ora 21:45, va fi transmisa live la televizor, de PRO TV!

 

Finala de la Varsovia pune fata in fata castigatoarea editiei trecute, Sevilla, si marea revelatie a acestui sezon: Dnepr. Frumosii Nebuni ai Europei, marea surpriza a sezonului, au avut un parcurs fenomenal in ultimele saptamani: au eliminat-o pe Napoli in semifinalele competitiei si au avut o victorie in fata echipei lui Mircea Lucescu (sahtior Donetsk). In ultimele 3 sezoane, Dnepr a cheltuit doar 5 milioane de euro pe transferuri, o suma extrem de mica raportata la transferurile echipelor din Europa.

De cealalta parte a baricadei, detinatoarea trofeului Europa League va face tot posibilul pentru a pastra Cupa castigata anul trecut in fata celor de la Benfica.

Anul acesta, Sevilla a ratat la un punct careul Champions League. Este echipa cu cei mai frumosi suporteri si una dintre cele mai titrate formatii din istoria recenta a Europa League, iar intonarea imnului la inceputul meciurilor este un moment care taie respiratia adversarilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea