Media

#axn white # axn black # axn program # axn rebrand

Doua noi posturi TV, de la 1 octombrie. Vezi daca le vei avea in grila

Sony Pictures Television Networks vrea să se dezvolte în audiovizualul românesc, prin lansarea, pe 1 octombrie, a două noi televiziuni - AXN White şi AXN Black -, care vor fi complementare principalului post al companiei, AXN, dar şi prin extinderea serviciului video on-demand AXN Now, relateaza Mediafax.

John Rossiter, General Manager pentru Europa Centrală al Sony Pictures Television (SPT) Networks, a venit recent la Bucureşti pentru a se ocupa direct de coordonarea strategiei companiei pe piaţa audiovizualului din România. În acest context, John Rossiter a declarat, pentru MEDIAFAX, că ţinta SPT Networks în următoarele 12 luni este aceea de dezvoltare a prezenţei brandurilor AXN în spaţiul media din România.

 

Potrivit lui Rossiter, de la 1 octombrie, SPT Networks va fi prezent pe piaţa locală a audiovizualului prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White şi AXN Black (televiziuni care se lansează în România chiar pe 1 octombrie, fiind rebrand-uite din AXN Crime şi AXN Sci-Fi), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand). "Strategia noastră pentru următoarele 12 luni este să luăm acest portofoliu de televiziuni şi de servicii şi să îl distribuim pe fiecare platformă (de cablu şi de satelit, n.r.) din România", a spus John Rossiter.

"Suntem foarte activi în zona video on-demand. Am lansat multe servicii de tipul video on-demand în Europa Centrală şi ne orientăm şi către România. Ca parte a portofoliului nostru suntem gata pentru era digitală, prin intermediul AXN Now, care este un serviciu ce poate fi accesat în baza unui abonament, inclusiv în România, prin intermediul platformei de internet See Now", a spus John Rossiter.

El a mai spus că plănuieşte extinderea AXN Now şi pe alte platforme din România, dar şi diversificarea conţinutului acestui serviciu video on-demand, unul dintre motivele strategiei SPT Networks în acest sens fiind şi combaterea pirateriei.

Televiziunile AXN White şi AXN Black vor fi disponibile, de la 1 octombrie, în regiunea Europei Centrale şi de Est - România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Bulgaria - şi vor înlocui actualele canale AXN Crime şi AXN Sci-Fi din grila operatorilor de cablu.

AXN White şi AXN Black se adresează iubitorilor de filme şi seriale, având un public ţintă cu vârste cuprinse între 21-50 de ani, urban, preponderent feminin (AXN White) şi preponderent masculin (AXN Black).

În România, televiziunile AXN Crime şi AXN Sci-fi se regăsesc în grilele operatorilor RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication şi în grilele mai multor operatori de cablu mai mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea