Media

#lider audiente #Ferma Vedetelor #distractie #emisiune

Distractia continua la "Ferma vedetelor"! Ce aventuri ii asteapta pe fermieri

"Ferma vedetelor" a debutat in forta sezonul acesta si continua in acelasi stil. Cele 6 perechi de vedete intrate in concurs au parte de experiente pe care cu siguranta nu le vor uita niciodata.

Prima noapte in Ferma vedetelor a trecut greu, iar oboseala si-a spus cuvantul dand nastere la primele tensiuni intre cei 12 concurenti. Rona Hartner si Dragos Mostenescu au fost alesi ca primi servitori, iar Rona are o decizie importanta de luat in aceasta seara dupa ce a fost aleasa si prima duelista!

Pana acum, in primele seri ale editiei, "Ferma vedetelor" a fost lider pe piata in ceea ce priveste audientele, peste 1.6 milioane de telespectatori urmarind cu sufletul al gura emisiunea.

Concurentii s-au trezit de la primele ore ale diminetii cu chef de munca si l-au surprins pe Nea Rata cand a intrat pe poarta fermei. Au fost doua zile pline pentru ei, insa stilul lor de munca imbina utilul cu placutul.

Sarcina saptamanii data de Nea Rata este construirea unui tarc pentru oi, insa el le-a facut o surprinza si le-a adus cate o oaie pentru fiecare cuplu inainte sa fie gata tarcul. Nea Pavel, ajutorul lui Nea Rata de la Porumbacu, i-a invatat cum sa mulga oile dupa ce au reusit sa le recupereze din padure.

Primii servitori alesi la masa au fost Rona si Dragos, iar dintre cei doi Rona a fost alesa pentru a merge la duel. Sarcinile zilnice au starnit tensiuni intre Patrizia, fermierul saptamanii, si Rona, pentru ca nu erau indeplinite conform asteptarilor.

Vizita Monicai a adus, pe langa alegerea duelistului, si multa emotie la masa din bucatarie deoarece dorul de copiii lor nu a putut fi tinut in frau. Situatia duelurilor a fost lamurita de Monica: atata timp cat cel provocat la duel are partenerul in ferma, duelul va fi dublu, insa eliminat va fi numai cel provocat sau ales duelist din echipa perdanta. Munca la dublu, distractie la greu, dar si tenisiuni pe masura. Presiunea faptului ca Rona urmeaza sa provoace pe cineva la duel si va fi primul duel din competitie a dat nastere la discutii ascunse.

In aceasta seara, emotiile vor atinge cel mai inalt nivel, iar primul duel la dublu ii va tine cu sufletul la gura pe concurenti! Muzica, dansul si distractia nu vor lipsi, ci vor fi mai prezente ca oricand. Nea Rata va veni alaturi de negustoreasa Marioara pentru a lua pulsul fermei!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea