Media

#depunere juramant Klaus Iohannis #depunere juramant #klaus iohannis #Klaus Iohannis presedinte

Depunerea juramantului lui Klaus Iohannis, transmisa in direct. Afla cand!

Duminica aceasta Stirile PRO TV pregatesc o editie speciala care va relata cel mai important moment al ultimelor luni. Incepand cu ora 11:40, Cristian Leonte se va afla in studioul stirilor pentru a prezenta in direct ceremonia de preluare a mandatului de catre Klaus Iohannis – presedintele ales al Romaniei.

Transmisiunea live va fi acoperita din trei locatii: Parlament, Palatul Cotroceni si studioul stirilor. Prima parte a ceremoniei se va desfasura la Parlament, unde Klaus Iohannis va depune juramantul de investire in noua pozitie in cadrul sedintei comune solemne a Camerei Deputatilor si Senatului. Acest moment va fi oficiat de presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.

Dupa ceremonia de la Parlament, presedintele ales al Romaniei va merge la Palatul Cotroceni, sediul Presedintiei Romaniei, pentru ceremonia de predare – primire a mandatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea