Media

#8 martie #eugenia voda # profesionistii #cea mai puternica femeie # mariana gheorghe

De 8 martie, cea mai puternica femeie din Romania ne invata secretele succesului

De 8 martie, realizatoarea Eugenia Vodă stă de vorbă, la Profesioniştii, cu femeia cotată de revista Fortune drept cea mai puternică femeie din România.

Este primul executiv român şi singurul manager din Europa de Sud-Est în clasamentul celor mai puternice femei din lumea internaţională a afacerilor, tot conform topului alcătuit de revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general Petrom, vine să povestească despre viaţa şi cariera ei sâmbătă, de la 22.10, la Profesioniştii de la TVR 1 şi tvrplus.ro.

Eugenia Vodă realizează portretul unei „self made woman” plecate din Lupeni şi apreciate drept cea mai influentă femeie de afaceri a momentului. „Este un personaj despre care se vorbeşte foarte mult, dar despre care se ştie foarte puţin”, spune Eugenia Vodă, realizatoarea Profesioniştilor. Sâmbătă seară, o veţi cunoaşte poate un pic mai bine, continuă ea.

Realizatoarea TVR a început seria Profesioniştilor în acest an cu o ediţie specială, dedicată actriţei Stela Popescu, la cea de-a doua ediţie, inivitatul ei fiind profesorulul universitar doctor Teofil Lung. Fostul director general al Institutului Geologic al României (IGR), profesorul doctor inginer Ştefan Marincea a fost invitatul Eugeniei Vodă la ediţia Profesioniştii din 18 ianuarie, cea de-a treia premieră din 2014 a emisiunii TVR 1. Pe 22 februarie, regizorul Radu Afrim a intrat în în galeria invitaţilor Eugeniei Vodă la Profesioniştii de la TVR 1. Întreaga colecţie de emisiuniProfesioniştii poate fi urmărită şi online, pe portalul video al TVR, www.tvrplus.ro.

Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii Profesioniştii de la TVR 1, a fost premiată pe 4 martie la Gala Mediafax 2014 – Gala valorilor cu Premiul pentru excelenţă în comunicare. Gala Mediafax este evenimentul prin care agenţia de presă aniversează jurnalismul de calitate, făcut după cele mai înalte standarde ale profesiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea