Media

#dansez pentru tine #giani kirita #ruby #sore #elena ionescu

"Dansez pentru tine" debuteaza in curand. Cine sunt vedetele care concureaza in acest sezon

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine" va debuta pe 18 octombrie la Pro TV. Acesta se anunta unul plin de surprize, cu concurenti dornici sa castige marele premiu de 60.000 de euro si care au povesti impresionante de viata. Alaturi de ei vor urca pe scena si cateva vedete cunoscute, dornice sa incerce o noua experienta si sa aduca participantilor din nou zambetul pe buze.

Vedeta care lasa terenul de fotbal pentru ringul de dans

Una dintre cele mai surprinzatoare aparitii la noul sezon "Dansez pentru tine" este, fara indoiala, fotbalistul Giani Kirita, fundas la clubul Dinamo. Desi in general fotbalistii sunt destul de talentati la dans, dovada fiind si demonstratiile de pe terenul de fotbal dupa momente de reusita, Giani Kirita dovedeste destul de mult curaj in a cuceri trofeul pus in joc si pe ringul de dans.




Giani Kirita a inceput deja antrenamentele pentru concursul de dans si a marturisit ca va incerca sa faca totul pentru ca partenera sa sa isi indeplineasca visul pentru care lupta.

Scandal inainte de debut

Daca anuntul tuturor vedetelor masculine se lasa asteptat, numele celor patru vedete feminine care vor participa la cel de-al 14-lea sezon "Dansez pentru tine" au fost dezvaluite.

Astfel ca in ringul viselor vor intra cantaretele Ruby si Sore, prezentatoarea TV Ilinca Vandici si, mai nou, solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.








Initial, cea de-a patra vedeta feminina care fusese anuntata era actrita Diana Dumitrescu, insa producatoriii emisiunii au hotarat sa o elimine de pe lista de curand. Se pare ca motivul care a dus la aceasta decizie a fost chiar faptul ca vedeta a divortat de Ducu Ion, producator Pro TV. Spiritele s-au incins, insa Diana Dumitrescu a acceptat pana la urma hotararea luata.

Astfel ca in locul sau va participa Elena Ionescu, de la Mandinga. Pentru fiecare editie, Elena va incasa cate 2.000 de euro, in timp ce Diana Dumitrescu negociase doar pentru 1.500 de euro. potrivit "Click".





Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea