Media

#aniversare Pro TV #emisiuni Pro TV #pro tv

Cum sarbatoreste Pro TV 19 ani de emisie

Patru zile de surprize pe cinste le-a pregatit la ceas aniversar Pro TV telespectatorilor sai! Cele mai tari productii, cele mai bune voci, emotii, actiune si povesti de viata sunt ingredientele speciale ale perioadei 28 noiembrie – 1 decembrie.

Cele patru zile speciale debuteaza vineri, 28 noiembrie, de la 20:30, cu o editie senzationala a celui mai urmarit talent show al toamnei – Vocea Romaniei!

Sambata, telespectatorii sunt invitati sa vizioneze filmul "Cod Rosu la Casa Alba" (Olympus has fallen). De asemenea, duminica seara, telespectatorii vor putea urmari un film extraordinar, difuzat in premiera: "Pompeii".

Luni, Catalin Maruta va prezenta doua emisuni dedicate aniversarii Pro TV si Zilei Nationale de la 10:00 la 11:00 si de la 15:00 la 19:00. Invitati de seama, romani care ne fac mandri, romani talentati vor incanta telespectatorii pe parcursul celor doua editii de sarbatoare. O provocare pe cinste, plina de adrenalina pentru doi Fii de Romania si aventurile Patriziei Paglieri in Maramures vor fi prezentate pe 1 decembrie!

Andreea Esca va deschide seara de sarbatoare cu stirile de la ora 19:00, format emblematic al Pro TV.

Apoi vom putea urmari unul dintre cele mai bune filme din istorie, care a strans nu mai putin de 73 de premii – printre care 3 premii Oscar - si 96 de nominalizari la diferite festivaluri de profil. "Avatar" va fi difuzat in premiera de un post de televiziune din Romania pe 1 decembrie de la 20:30!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea