Media

#televiziune #emisiune #cristian tabara #revenire televiziune

Cristian Tabara revine pe micul ecran

Din 27 aprilie, in fiecare sambata, de la ora 18.00, romanii pot afla ce potential turistic au locurile in care traiesc, dar si multe informatii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnata si prezentata de Cristian Tabara. Exclusiv in Romania este transmisa pe TVR HD si online, pe www.tvrplus.ro.

„Daca va doriti o emisiune obisnuita de turism, atunci mai bine parasiti-ne acum. Daca, insa, va doriti altceva, cum ar fi, de exemplu, o emisiune despre destinatii unice, mondiale si europene, ale Romaniei, ceva cu totul neobisnuit, cu povesti extraordinare si cu tot felul de sugestii si alte informatii care v-ar putea fi de folos, inseamna ca ati ajuns unde trebuie”, isi asigura Cristian Tabara viitorii telespectatori.

Prima „misiune” duce echipa de la Exclusiv in Romania spre inima Muntilor Almajului, pe Cheile Rudariei. Cristian Tabara si prietenii lui de drum intalnesc turisti veniti de departe, sateni, specialisti constienti de valoarea locului. La cativa kilometri de Bozovici, (in judetul Caras Severin) se afla comuna Eftimie Murgu. Dupa vechea denumire, e stiuta ca Rudaria si se regaseste in documente inca din anul 1470. Numele ii vine de la apa care strabate satul, Rudarica („raul de fier”, in slavona, nume datorat zacamintelor din muntii din Almajului, purtate de rau). Aici, pe valea Rudaricai, e taramul „morilor de apa vie”.

In fiecare episod Exclusiv in Romania, Cristian Tabara calatoreste, descopera si prezinta obiective turistice, istorie, cultura, credinta, arhitectura, traditii, gastronomie, facilitati turistice si, mai ales, unicate europene si mondiale din Romania, dintre care unele sunt inca necunoscute si neexploatate turistic. Emisiunea intalneste telespectatorul cu destinatii spectaculoase, cu povestea si istoria locului, cu facilitati locale (acces, cazare, distractii, costuri), cu trasee de incercat, specific local, gastronomie, traditii si atractii locale.

Alaturi de prezentarea locurilor, cei interesati vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat sa le ai in buzunar, atunci cand pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabara: Dana stefanescu, Daniel Georgescu, Mihaela Caciuleanu, Tiberiu stefanescu si Lorelei Mihala. in fiecare saptamana, cate unul dintre jurnalistii TVR enumerati il va insoti pe Cristian Tabara in regiunea in care se afla unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte in regula” si testand pe propria piele atractiile turistice ale zonei.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea