Media

#jay leno #vedete extern #prezentator #The Tonight Show

Celebrul prezentator Jay Leno, retragere in lacrimi dupa 22 de ani de cariera

Celebrul prezentator Jay Leno s-a retras, dupa 22 de ani, de la pupitrul emisiunii "The Tonight Show", difuzata de NBC. La 63 de ani, renumitul realizator a decis ca este momentul sa spuna stop carierei sale in televiziune. Show-ul pe care il prezenta Jay Leno are cele mai mari cote de audienta dintre toate emisiunile de acest gen din America.

In ultima emisiune, Jay Leno a inceput cu un discurs emotionant, in care a facut o mica retrospectiva a tuturor momentelor importante pe care le-a trait.

"A fost o slujba minunata, dar e momentul sa plec. Am ajuns la varsta la care nu mai ascult muzica actuala. Nu sunt pasionat de Twitter. Un om de 63 de ani care citeste mesajele tweet ale lui Miley Cyrus este putin deplasat. Voi trece la altceva”, a spus Jay Leno.

Potrivit NBC, realizatorul va fi inlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon.

Mai multe celebritati au tinut sa isi ia ramas-bun de la prezentator, intr-o maniera memorabila. Acestea i-au transmis cateva mesaje emotionante, dar si cateva sugestii in ceea ce priveste urmatoarea cariera.

Charlie Sheen i-a propus lui Leno sa cumpere NBC si sa-i concedieze pe toti angajatii, in timp ce presedintele Barack Obama i-a propus o nominalizare pentru a deveni ambasador in Antarctica.

Miscat de toate aceste mesaje, prezentatorul si-a incheiat show-ul intr-o nota emotionanta, spunand, cu lacrimi in ochi: "Au fost cei mai frumosi 22 ani din viata mea".

Jay Leno este unul dintre cel mai bine platiti prezentatori din SUA. Potrivit zvonurilor, ultimul sau salariu la NBC ar fi fost de 15 milioane de dolari pe an, insa la inceputul anilor 2000 acesta castiga intre 20 si 30 de milioane de dolari pe an.

Citeste si: 3 mame exigente in showbiz. Iata la ce ritualuri sau pedepse isi supun copiii

Sursa foto: blogs.citypages.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea