Media

#restaurant #castigator masterchef #Petru Buiuca #Master Chef #premiu bani

Ce a reusit sa faca intr-un an Petru Buiuca, primul "MasterChef" al Romaniei

Petru Buiuca, primul castigator al emisiunii "MasterChef", difuzata la Pro TV si aflata la cel de-al doilea sezon, a vorbit recent, intr-un interviu, despre cum i s-a schimbat viata dupa participarea la acest concurs, dar si despre noua sa idee de afacere, despre care acesta sustine ca este unica in Romania.

Petru a marturisit ca, in primul rand, participarea la emisiunea-concurs "MasterChef" l-a ajutat sa isi indeplineasca unele dintre cele mai mari visuri ale sale si ca, in curand, isi va deschide un salon de gatit.

"Dupa concurs mi-am indeplinit visul de a pleca in Franta. E Mecca gurmanzilor. Mi-am ajutat familia. Pun umarul sa deschid singurul studio de gatit din Romania. Fara concurs, nu ajungeam aici, fara concurs trebuia sa-mi aman foarte multe vise. Acum e timpul lor!", a declarat, pentru "Click", Petru Buiuca.

Castigatorul primului sezon "MasterChef" a dezvaluit, de asemenea, si ce a facut cu marele premiu. "Cum spuneam: indeplinit de mofturi, vise, ajutat familia si pornirea propriei afaceri. In momentul de fata ma pot denumi antreprenor cu acte in regula. Am proiecte active in online si live. Am lansat alt site: www.eusuntpetru.ro. Si mai urmeaza multe. Si mi-am luat masina... buburuza care e alaturi de mine zilnic!", a povestit Petru.

Sursa foto: www.oradestiri.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea