Media

#bani incasati #razboinicii #Survivor romania

Cati bani vor incasa Razboinicii la Survivor Romania, difuzat de Pro TV

Pro TV a dat o mare lovitura pe piata media in 2022. A preluat de la Kanal D unul dintre cele mai vizionate show-uri. Este vorba despre Survivor Romania, care anul acesta va fi difuzat la Pro TV. Concurentii care vor participa la show in 2022 vor avea si alte conditii contractuale si se pare ca Pro TV ii va plati cu sume uriase de bani pentru a participa la show-ul din jungla din Dominicana.

 

Conform Fanatik, fiecare dintre cei 12 Razboinici aflati la startul Survivor Romania 2022 va incasa, saptamanal, o suma cuprinsa intre 1.000 si 1.250 de euro. Suma este, evident, brutul, urmand ca, la sfarsitul competitiei, in momentul incasarii onorariilor, fiecare concurent sa plateasca darile cuvenite pentru banii cu care a fost platit.

La Kanal D incasau cate 1.000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta in jungla din Republica Dominicana. Conform unui calcul simplu, pe parcursul celor patru luni de concurs, Razboinicii ar putea castiga 25.000 de euro, suma la care se va mai adauga si marele premiu de 100.000 de euro.

Un calcul simplu arata insa ca Razboinicii se pot si ei imbogati de-a lungul celor minimum patru luni de concurs. Unii dintre ei, daca ajung pana in ultima faza a competitiei, pot castiga nu mai putin de 25.000 de euro, suma la care se poate adauga si marele premiu al Survivor Romania 2022: 100.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea