Media

#romania optimista #campanie stiri tvr #scop campanie #campanie tvr

Campania "Romania Optimista" incepe luni, 15 iulie, la TVR

Luni, 15 iulie, stirile TVR incep campania „Romania Optimista", o campanie care se va desfasura pe parcursul a doua luni si care presupune difuzarea zilnica, de luni pana vineri, in cadrul Telejurnalului de la ora 20.00 de la TVR 1, cu preluare pe site-ul stiriletvr.ro, a unei stiri care sa prezinte un fapt pozitiv din Romania.

Scopul acestei campanii este ca, intr-un peisaj media coplesit de negativ, violenta, lipsa de speranta si goana dupa audienta, telespectatorii sa-si readuca aminte ca in Romania se petrec nenumarate fapte bune. De altfel, romanii sunt invitati sa-si impartaseasca ei insisi propriile exemple. Este o incercare de a prezenta eforturile si reusitele oamenilor de langa noi, campania propunandu-si sa contrabalanseze tendinta negativista a stirilor care ne inconjoara.

Pe scurt, echipa stirilor TVR doreste ca, prin campania „Romania Optimista", sa arate si „partea plina a paharului”, lucrurile bune care se intampla la tot pasul si pe care oamenii pot reincepe sa le aprecieze.

La realizarea acestei campanii contribuie jurnalisti, producatori, cameramani si editori de imagine din Bucuresti si de la studiourile teritoriale ale TVR, precum si corespondentii din tara ai stirilor TVR. Campania fiind interactiva, site-ul stiriletvr.ro va publica, in cadrul unei sectiuni speciale, toate materialele difuzate, dar si comentariile si exemplele oferite de telespectatori. Povestile lor vor putea deveni stiri ale campaniei, alaturi de materialele proprii care vor sustine campania „Romania Optimista".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea