Media

# serial motivational romanesc # serial motivational #dincolo de esec #esec

BiziLIVE TV a lansat primul serial motivational romanesc denumit "Dincolo de Esec"

Stim cu totii ca esecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea sa vorbeasca despre el. Daca esecul este atat de important, de ce nu vorbim despre el? Este esecul cheia catre succes? Putem avea succes fara sa esuam? Ce este Dincolo de Esec?

 

"Dincolo de Esec" este cea mai noua serie de episoade care abordeaza esecul in profunzime, transformandu-l intr-o resursa pentru succes!

Stim cu totii ca esecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea sa vorbeasca despre el. Daca esecul este atat de important, de ce nu vorbim despre el? Este esecul cheia catre succes? Putem avea succes fara sa esuam?

Cine sunt invitatii seriei de episoade Dincolo de Esec?

In fiecare episod vor fi invitati profesionisti din domenii variate: medici, profesori, experti, campioni mondiali, vedete tv, influenceri, antreprenori, milionari, care vor impartasi cu voi experiente care „nu au mers bine” si care va vor schimba perspectiva asupra esecului. 

Vom afla de la acestia, cum au transformat esecul intr-o experienta a procesului de invatare si cum au folosit „inteligent” esecul pentru a genera succes in urmatoarele proiecte.

Care sunt temele analizate in aceast serial?

  • Cum definim esecul si de ce este acesta important?
  • Ce cauzeaza esecul?
  • Cum il depasim si ce ne poate invata acesta?
  • Ce se afla „Dincolo de Esec”?

Cu totii ne asteptam sa reusim in tot ce ne-am propus, dar esecul este o parte inevitabila a vietii profesionale, sociale si personale, pe care trebuie sa invatam sa o imbratisam, daca vrem sa ne atingem potentialul maxim.

Esecul a contribuit la construirea celor mai mari companii si a celor mai importante averi din intreaga lume si este considerat „obiceiul secret” al multor antreprenori de succes, sportivi, politicieni si vedete.

Ce este, de fapt, frica de esec? 

Frica de esec este o problema care ne paralizeaza societatea in multe feluri. Acest lucru se datoreaza faptului ca perceptia generala despre esec este negativa. Oamenii cred ca a esua este ceva negativ de care sa-ti fie rusine.

De mici, suntem invatati ca esecul este rau, ca a gresi inseamna ca suntem prosti si ca singura consecinta a esecului este pedeapsa.

Vom afla de la invitatii nostri cum i-au invatat esecurile sa gaseasca noi modalitati si strategii pentru a-si atinge obiectivele.

Cand va fi difuzat primul episod si unde?

Primul episod a fost difuzat pe data de 3 Iunie de  la ora 8PM.

Toate episoadele vor fi difuzate exclusiv pe platforma de streaming bizilive.tv in fiecare zi de joi de la 9PM. Puteti viziona trailere si secvente pe canalele oficiale de social media bizilive.tv.

BiziLIVE TV este prima Televiziune Online, On Demand din Romania, care ofera abonatilor o grila vasta de programe premium, originale.

Televiziunea este independenta si formata din contributori, antreprenori, jurnalisti, consultanti, avocati, experti contabili, voluntari si traineri care produc continut video on demand educativ, business si divertisment.

De Luni pana Vineri BiziLIVE TV ofera emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povesti autentice pentru dezvoltarea afacerilor, dezvoltarea sociala si dezvoltarea personala.

BiziLive TV promoveaza: Parteneriatul, Onestitatea, Inovatia, Excelenta si Educatia.

Misiunea noastra este sa sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum si dezvoltarea personala individuala prin programe si emisiuni autentice care promoveaza: Parteneriatul, Onestitatea, Inovatia, Excelenta si Educatia.

Surse foto: placeit.net

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea