Media

#Masterchef #reguli noi MasterChef #noul juriu MasterChef

Au mai ramas 6 zile! Noul sezon MasterChef vine cu noutati

Au mai ramas doar 6 zile pana la debutul noului sezon MasterChef. Showul culinar dedicat bucatarilor amatori isi va incanta din nou publicul preparate inedite.

Noul sezon vine cu un juriu complet nou. In plus, o alta noutate consta in faptul ca de acum, concurentii nu isi vor mai prezenta preparatele gata facute in fata juratilor. Acestia vor intra in grupuri in bucataria MasterChef si vor gati in fata juratilor.

Ingredientele noului sezon sunt simple: un prezentator carismatic, Razvan Fodor, un juriu de excelenta care reuneste expertiza a trei profesionisti din domenii complementare, compus din Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu, multi concurenti talentati, o serie de dueluri incarcate de tensiune si emotie, provocari extraordinare – totul pentru a duce experienta MasterChef la urmatorul nivel.

Pentru realizarea acestui nou sezon, echipa de productie a fost formata din peste 100 de profesionisti, care au strabatut mii de kilometri prin tara si au pus la cale probe inedite. Pe intreaga perioada de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne si produse din carne, 1.000 kilograme de peste si fructe de mare, 10.000 kilograme legume si fructe, 800 kilograme de branzeturi si lactate, dar si 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, faina, zahar, paste fainoase, ulei, otet, condimente si arome). Camara MasterChef a gazduit ingrediente, condimente si arome specifice tuturor zonelor culinare ale lumii, pentru a le oferi concurentilor oportunitatea de a pune in practica cele mai creative idei.

MasterChef este drumul spectaculos de la amator la profesionist, pe care cei care au reusit sa impresioneze juriul si sa castige sortul mult dorit il parcurg sub atenta supraveghere a celor trei jurati.

Chef Samuel Le Torriellec a declarat: "Pentru mine, MasterChef este cel mai bun format TV pentru bucatarii amatori si o scoala importanta. Ma bucur ca fac parte din acest proiect, deoarece imi face mare placere sa impart din experienta mea, dobandita in peste 25 de ani de cariera, cu cei care vor sa se perfectioneze.".

"Concurentii sunt foarte diferiti si cred ca au vrut sa isi dovedeasca lor si celor dragi ca sunt sau pot fi mult mai buni decat isi imaginau. MasterChef e un parcurs care te solicita intens, atat fizic, cat si psihic!", a declarat Chef Razvan Exarhu.

"Cred ca acest sezon MasterChef va fi unul plin lucruri interesante. Cred ca experienta pe care o avem eu si colegii mei in aceasta industrie se completeaza perfect in favoarea concurentilor. Formam un trio diferit, dar cu toate acestea parerile noastre merg in aceeasi directie, pentru ca ne dorim ca cei ce au intrat in bucataria MasterChef sa iasa de acolo cu un bagaj bogat de cunostinte din toate segmentele!", a spus Liviu Popescu.

De luni, 13 februarie, de la 20:30, duelurile incing atmosfera in platoul MasterChef pentru un loc in bucataria celui mai urmarit show culinar, iar Razvan Fodor este pregatit sa spuna: "Pe locuri! Fiti gata! Gatiti!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea