Media

#muzica #media pro # tabara de muzica

Artistii MediaPro Music s-au intors din Tabara de Muzica!

Timp de o saptamana, mai multi artisti MediaPro Music au fost in tabara! Alaturi de alti colegi si producatori consacrati, dar si tineri aflati la prima lor experienta intr-un studio profesional, Andra, Loredana, Vunk si Liviu Teodorescu s-au adunat la Tabara De Muzica 2013, desfasurata intre 7 si 14 iulie la Paltinis, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

Peste 70 de participanti s-au strans la un loc in cele sapte studiouri special amenajate la Paltinis, pentru a face schimb de experienta si de idei noi.

“Odata cu acest eveniment putem inventa un nou trend, un “new-corn”, care poate fi si un export bun pentru muzica noastra”, a spus Marius Moga, initiatorul proiectului, care a invitat in tabara un interpret la fagot si unul la tambal, pentru a da o amprenta romaneasca productiilor lucrate acolo.

In doar patru zile, 30 de piese au prins contur si au fost supuse auditiei publice. Cu gandul ca “Inevitabil va fi bine”, Andra si-a atins obiectivul, plecand cu o piesa la care a lucrat impreuna cu Fely Donose (“Vocea Romaniei”). “Sunt indragostita” va fi, cu siguranta, un single care va intra in playlisturile de radio in cateva luni.

"A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...”, a spus Andra.

Cornel Ilie si Gabriel Maga de la Vunk au fost cooptati de Laurentiu Duta, Kamelia, Puya, Yogi, Horia Moculescu si Marius Moga intr-un exercitiu de amestec de stiluri si beat-uri.

Nici Loredana nu a lipsit de la acest eveniment inedit: “Tabara de Muzica a fost ca o intoarcere la copilarie: o atmosfera care mi s-a lipit de suflet. Am gasit in tabara incredibil de multa creativitate, prietenie, emotie, copii extrem de talentati. Cred ca si locul ales este important, simti cum Paltinisul e impregnat de amintirea lui Noica... As vrea sa continue traditia aceasta si sa vin si la urmatoarele editii”, a spus artista.

Jam-session-urile de creatie muzicala s-au finalizat cu proiecte promitatoare atat pentru artistii care au venit la Paltinis in cautarea hit-ului, cat si pentru producatorii care si-au pus in practica ideile, in colaborare cu artistii alesi.

Credit foto: Codrin Roibu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea