Media

# aniversare tvr # surprize suprize #vedete tv #vedete tvr #andreea marin

Andreea Marin, din nou la Surprize, surprize!

TVR implineste anul acesta 60 de ani de emisie si, cu aceasta ocazie, pregateste ceva special. Vedete care au marcat existenta postului au fost reinvitate in platourile care i-au facut celebri. Printre acestea, Andreea Marin care s-a intors la Surprize, surprize!, si Mircea Radu, care a fost atat prezentator de stiri, cat si amfitrionul unei alte emisiuni de succes, Din dragoste, dar la o alta televiziune.

Andreea s-a întors în studioul unde si-a capata reputatia de Zana si unde a realizat 8 ani si 18 sezoane de Surprize, surprize! Momentul a fost emoționant pentru Andreea Marin care a avut ocazia sa retraiasca acele momente intr-o emisiune aniversara ce va fi difuzata in curand. Alaturi de Andreea, au fost si Cristian Țopescu, Mircea Radu, dar si alte personalitati si vedete ale televiziunii publice.

"TVR împlinește 60 de ani în curând, a fost o bucurie să fac o incursiune în istoria televiziunii alături de cei trei invitați speciali, în studioul Surprizelor de altădată ! Vă anunț când emisiunea va fi pe micile ecrane, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea