Media

#andra #cna #vunk #interzicere videoclipuri #Va fi bine #Asa si

Andra si Vunk, interzisi la TV. Iata de ce a luat CNA aceasta hotarare

Videoclipurile melodiilor "Va fi bine", cantata de Andra, si "Asa, si!', a trupei Vunk, au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a luat joi aceasta hotarare.

CNA a decis interzicerea celor doua videoclipuri deoarece acestea contin plasare de produse comerciale fara sa se fi mentionat inainte acest lucru.

Consiliul a aflat despre aceste reclame ascunse in urma mai multor sesizari, in care se atragea atentia ca in videoclipul trupei Vunk apar produse de la Clinica Medlife, Mike's Pub, 55 Jaz Music, Heineken, iar in videoclipul "Va fi bine" (Andra) se face reclama la vopseaua Garnier, cafeaua Jacobs si Free Way Cola.





In urma verificarilor, CNA a decis ca sesizarile sunt intemeiate si ca a fost incalcat articolul 31, aliniatul 4, litera c si alineatul 5 din Legea audiovizualului, potrivit carora "Programele care contin plasare de produse trebuie sa indeplineasca cumulativ cel putin urmatoarele conditii: sa nu scoata in evidenta in mod exagerat produsele in cauza. Programele in care sunt inserate plasari de produse trebuie sa cuprinda informatii clare privind existenta acestora, fiind identificate corespunzator atat la inceput, cat si la sfarsit, precum si la reluarea dupa o pauza publicitara, astfel incat sa se evite orice confuzie din partea telespectatorului".

Sursa foto: bravonet.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea