Media

# juriu vocea romaniei #vocea romaniei #. marius moga #loredana #smiley # show de talente

4 antrenori si 16 concurenti lupta pentru trofeul Vocea Romaniei

Dupa primele editii live, in cursa catre finala Vocea Romaniei au mai ramas 16 concurenti, 16 voci care au reusit sa impresioneze atat antrenorii, cat si publicul. Cei mai buni dintre cei buni au ajuns foarte aproape de marele trofeu, iar vineri isi vor canta din nou sansa in platoul in care doar vocea conteaza.

 

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila isi petrec saptamana in sala de repetitii alaturi de echipele lor, pregatind impreuna momente impresionante pentru show-ul live de vineri seara! Piese precum Feeling Good, Smells Like Teen Sprit, Titanium, She Wolf, Let her Go, Free Your Mind, White Christmas, Dream On sau Perfect vor rasuna si vor umple scena de adrenalina, energie si emotie si in aceasta saptamana!

Rockerii ramasi in concurs se pregatesc sa puna la bataie cele mai bune momente, iar fiecare dintre ei va avea piese din diferite momente ale istoriei rock-ului. Cum isi vor adapta si intrepreta cei trei piesele ramane de vazut in show-ul live. Vocile feminine vor jongla cu emotiile, insa si cu buna dispozitie, interpretand piese de la dance, la jazz si oferind celor din fata televizoarelor adevarate momente de sensibilitate si divertisment.

Emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar tensiunile intre concurenti au inceput sa se adune, lupta catre marea finala devenind din ce in ce mai stransa. Antrenorii se pregatesc si ei pentru a lua decizii din ce in ce mai dificile, iar publicul are din nou puterea de a salva cate un concurent din fiecare echipa.

Cine va impresiona antrenorii si cine va impresiona publicul, trecand mai departe in semifinala Vocea Romaniei - vom descoperi vineri, de la 20:30 in direct la PRO TV!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea