Media

# show de talente #juriu #prestatii #Aaralyn O’Neil

3 momente care au socat la show-urile de talente

Show-urile de talente, precum "America's Got Talent", al carei format l-au preluat mai toate tarile, inclusiv Romania, cu "Romanii au talent", au devenit foarte populare si apreciate de public. Aceste emisiuni reprezinta, totodata, si sansa unor oameni simpli, talentati, de a se face cunoscuti.

Unii dintre acesti concurenti au reusit sa uimeasca, sa socheze sau sa intristeze cu talentul si numerele pe care le-au prezentat in fata juriului. Iata cateva dintre cele mai incitante si socante momente din cadrul acestor tipuri de show-uri:


1. Aaralyn O’Neil, fetita dragalasa ca a oripilat juriul de la America’s Got Talent

Cel mai recent moment care a socat in cadrul show-urilor de talente este micuta Aaralyn O’Neil, in varsta de 6 ani, care a s-a prezentat la emisiunea "America’s Got Talent" alaturi de fratele sau.

Micuta a avut o aparitie obisnuita si dragalasa in acelasi timp, insa toata aceasta imagine angelica a fost rapid stearsa in momentul in care fetita a inceput sa cante. Si nu orice, ci heavy metal.

Juriul a ramas cu gura cascata si oripilat de tipetele micutei, oprind rapid prestatia micutei.


2. Moment de magie macabra

Un alt moment care a socat publicul si juriul, tot de la "America’s Got Talent", este cel al unui iluzionist, care joaca rolul unui maniac imbracat in halat alb si care se plimba cu o drujba pe scena. Dupa ce a socat cu aparitia sa, iluzionistul si-a inceput prestatia cu un gest care a facut ca inima tuturor sa se opreasca: si-a taiat asistentul in doua si a inceput sa il plimbe prin platou.


3. Corporatistul care a cucerit publicul cu dansul sau

Gerrit Wellens a participat anul trecut la concursul "Belgienii au talent" si a uimit cu talentul sau nebanuit. Imbracat in costum si parand ca vine pe scena cu un numar destul de serios, Gerrit a socat publicul cand a inceput sa danseze pe melodia Boney M "Sunny".

Barbatul, in varsta de 48 de ani, a invatat sa danseze in copilarie si a ramas cu aceasta slabiciune inca de pe atunci. El a ales insa sa isi faca o cariera mai serioasa, in domeniul financiar.



Sursa foto: homorazzi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea