Media

#The Voice Kids #vocea romaniei junior #vocea romaniei

Vocile copiilor dau tonul unei super competitii: The Voice Kids!

Adevaratele voci ale Romaniei merita sa se faca auzite. Si pentru ca talentele sa nu se iroseasca, indiferent de varsta, PRO TV a anuntat ca a cumparat formatul international The Voice Kids! Astfel nu doar adultii se pot lauda cu vocile lor ci si sutele de copii talentati din intreaga tara.

 

Noul show se va numi Vocea Romaniei Junior. PRO TV a achizitionat licenta de productie a formatului The Voice Kids de la Talpa Global. In curand echipa PRO va pleca in cautarea celor mai impresionante voci de copii!

Formatul are o structura similara cu cea a show-ului Vocea Romaniei. Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani vor incerca sa impresioneze antrenorii in etapa auditiilor pe nevazute, a confruntarilor, dar si in semifinale si finala, in lupta pentru marele titlu.

Caravana Vocea Romaniei Junior vine in orasul tau! in luna martie, echipa PRO TV va porni in cautarea celor mai bune voci de copii. Brasov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00), Timisoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00), Iasi (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00), Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00) si Bucuresti (2 si 3 aprilie) sunt orasele in care sunt asteptati copiii din toata tara, pentru care muzica si cantatul reprezinta mai mult decat o pasiune.

Lansat in anul 2012, formatul The Voice Kids este unul amuzant, in care divertismentul si momentele din show sunt gandite pentru a fi urmarite de intreaga familie! Copiii talentati, ale caror voci vor intoarce scaunele antrenorilor, vor avea sansa de a lucra cu antrenori cu experienta.

Dupa prima difuzare a formatului, in Olanda, show-ul este acum in productie in peste 30 de teritorii, printre care se numara Franta, Rusia, Germania, Columbia, US (partea latina) si Orientul Mijlociu. The Voice Kids este fi show-ul in care voia buna si optimismul ajung la inimile telespectatorilor din intreaga lume.

La Vocea Romaniei - Junior, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii! inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea