Media

#vedetele lupta cu kilogramele in plus #kilograme in plus #kilograme #vedete

Vedetele lupta cu kilogramele in plus! Tu cat poti slabi intr-o saptamana?

Lupta cu kilogramele in plus este o problema reala cu care tot mai multe persoane se confrunta in zilele noastre. Vedetele din Marea Britanie lupta cu kilogramele in plus, intr-un documentar ce isi propune sa motiveze intraga lume pentru a duce un stil de viata sanatos.

Incepand de marti, 26 septembrie, de la ora 22:00, TLC va difuza Vedete in lupta cu kilogramele – o serie in trei parti despre sapte vedete din Marea Britanie, care se straduiesc sa-si transforme grasimea de pe corp in muschi bine definiti.

Chiar e posibil sa slabesti 6 kilograme intr-o singura saptamana? "Absolut," spune Galia Grainger, fondatoarea centrului pentru slabit Slimmeria din apropiere de Battle, in Sussex, Marea Britania. Galia insasi a slabit mai bine de 25 kilograme respectand regulile bunicii ei rusoaice, in cadrul unui regim care suna a combinatie de post ortodox, medicina populara si vointa dura, tipic sovietica.

In urma cu sase ani, Galia Grainger infiinta centrul Slimmeria – si de atunci se lauda ca si-a ajutat clientii sa slabeasca serios. Dupa spusele ei, cei care se inscriu in acest program slabesc in medie 5,5 kilograme in timpul unei sederi de sapte zile, dar multi reusesc chiar sa ajunga la aproape 6,5 kilograme.

Printre celebritatile intrate in aceasta competitie extrema pentru eliminarea kilogramelor in plus se afla vedeta seriei “EastEnders”, Riley Carter Millington, care pleaca din Walford pentru o provocare mult mai intensa, dupa ce va iesi din distributia serialului. Pe parcursul a trei episoade, lui Riley i se alatura alte sase vedete – printre care Stevi Ritchie, participant la emisiunea “The X Factor”; Lateysha Grace de la “Big Brother”; Sandi Bogle din reality show-ul “Gogglebox”; James 'Diags' Bennewith din serialul “The Only Way is Essex”; actrita Jennifer Ellison si comicul Danny Miles. Toti urmeaza un program ca sa slabeasca si sa renunte la obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul.

Cea care le va da serios de furca este Galia Grainger, o rusoaica devenita celebra ca lifestyle coach pentru metodele ei neobisnuite si atitudinea transanta.

Despre ce metode neobisnuite vorbim, va intrebati? E suficient sa amintim aici un regim zilnic care include numai 400 de calorii ingerate, plus mai bine de opt ore de exercitii fizice neconventionale, dar intense.

Iata pe scurt dieta vedetelor:

Vedetelor li se serveste prima masa: un bol de fiertura cu bucatele de conopida si rosii cherry. in mod curios pentru un loc unde ti se promite o cura de detoxifiere, pe masa gasesti sare, piper si fulgi de ardei iute. Aproape toata lumea isi pune din belsug in castron.

Cura pare desprinsa din anii 1970, cand o dieta pentru slabit insemna mancare pentru iepuri: salata, supa de varza si suc de grepfrut. in plus, vedetele au parte de austeritate tipic sovietica

Desteptarea e la 7:15 dimineata. O jumatate de ora mai tarziu, vedetele se aduna sa bea apa fierbinte cu lamaie, garnisita cu o felie de mar. in fiecare dimineata grupul de femei pleaca in drumetii de doua ore printr-o zona rurala plina de pasuni pentru vite, pajisti presarate cu flori salbatice. Dar colinele, desi domoale, se dovedesc a fi greu de urcat dupa o masa atat de saraca in calorii. La intoarcere fiecare primeste cate un pahar de suc de grepfrut, apoi intra direct intr-o sedinta de gimnastica foarte concentrata (circuite, elemente de box, exercitii de forta si arderea grasimilor), plus un curs de yoga. Totul, inainte de prima portie de hrana pe ziua de azi: un platou cu salata tocata.

Dupa-amiezele sunt in principal libere, fiind dedicate vizitelor la spa, dar chiar si astea au o latura severa. Exista tratamente cosmetice faciale si masaje facute in profunzime pe testurile musculare, dar lor li se adauga si o gramada de proceduri mai stricte, multe derivate din diverse traditii estice. Natasa din Siberia este maseuza-sefa, care se ocupa de plesnit si biciuit. Dupa care ma trimite la Loretta pentru o sedinta cu ventuze – o terapie pe baza de suctiune care te lasa cu spatele plin de urme ca niste muscaturi de crap.

Cina e calda – de obicei, o farfurie de legume prefierte sau supa. inca o data, toata lumea face apel la condimente. Serile alterneaza discutiile (nutritie, motivatie) cu dansul (Zumba, dans "din buric", dansuri viguroase, ca niste exercitii de fitness). Apoi, la ora 9, vedetele sunt trimise la culcare.

Multe persoane descopera ca un astfel de regim e un mod excelent de a incepe in forta o cura de slabire sau un regim de viata sanatos. Unii raman la centru pana la patru saptamani, multi se intorc ca sa repete experienta. Suzy, 34 de ani, din Surrey, spune: "Slimmeria face exact ce ti se spune in prospect. Nu e neaparat un balsam pentru suflet, dar categoric te ajuta sa slabesti."

Sedinta finala de cantarire a grupului e un moment incitant. E un adevarat concurs de slabit, completat cu pauze pline de dramatism. Una cate una, celebritatile sunt invitate sa fie cantarite si masurate, apoi se intorc sa anunte rezultatele. Toate femeile din grup au slabit serios: sase dintre ele au pierdut intre 5 si 5,8 kilograme. Una a reusit sa scape chiar de 6,3 kilograme. Doar ca, doua saptamani mai tarziu, desi au fost atente la ce mananca, una dintre participante urca pe cantar si constata ca s-a intors la greutatea pe care o aveam cand am ajuns la centru. Deci poti sa slabesti chiar si 6,3 kilograme intr-o saptamana. Dar trebuie sa stii ca s-ar putea ca noua ta greutate sa nu reziste pe termen lung. in plus, trebuie sa te intrebi: e oare cu adevarat sanatos sa slabesti asa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea