Media

#concurenti Ferma Vedetelor #Ferma Vedetelor #Dima Trofim #tudorel filimon

Tudorel Filimon si Dima Trofim pornesc impreuna intr-o aventura de neuitat

Tudorel Filimon si Dima Trofim sunt pe cale sa inceapa aventura vietii lor. Acestia vor renunta la stilul actual de viata pentru a trai timp de trei luni, viata de acum 100 de ani.

Cei doi actori se alatura echipei ce va intra in Ferma Vedetelor pentru urmatoarele trei luni. Pana in prezent si-au mai confirmat prezenta Stefan Stan, Vica Blochina, Oana Radu si Augustin Viziru.

Tudorel Filimon, binecunoscutul actor care l-a intepretat pe celebrul Nea Popa in serialul “La Bloc”, este pregatit pentru noua experienta de la Ferma Vedetelor. “Am fost de acord inca de la prima strigare sa fac parte din echipa de “fermieri” propusa de PRO TV, gandindu-ma ca a-ti duce traiul intr-un spatiu neconventional, a te comporta si a lua decizii ca acum 100 de ani, ar putea fi deosebit de incitant nu numai pentru mine, ci si pentru toti colegii mei de suferinta”, declara actorul.

Dima Trofim a cucerit o tara intrega cu rolul sau din serialul “Pariu cu viata”, de la PRO TV si a facut parte din fenomenul national LaLa Band, unde si-a inceput si cariera muzicala. Cel mai recent videoclip al sau o are ca protagonista pe frumoasa Iulia Vantur, cu care se va reintalni acum la Ferma Vedetelor.

“Am fost foarte bucuros cand m-au anuntat sa fac parte din acest proiect. Cum am aflat despre ce e vorba, am inceput sa caut pe internet informatii pentru a ma documenta cat mai bine despre ce se intampla acolo. Am vorbit cu niste rude de ale mele care stau la tara si le-am mai cerut sfaturi. Sunt foarte entuziasmat de acest proiect!”, a declarat Dima.

Toti concurentii sunt determinati sa faca fata sarcinilor si probelor cu care se vor confrunta in casa. Tudorel Filimon este determinat sa faca fata si este dispus sa munceasca cot la cot alaturi de colegii sai: “Am avut acum cativa ani opt oi la tara, dar nu le-am muls si nu am ranit niciodata dupa ele, doar le-am consumat produsele, altminteri bune! Nu mi-e frica de munca, frica imi e doar de Dumnezeu, dar sunt sigur ca ma voi descurca, greu, dar ma voi descurca! Desi am o varsta, mintea gandeste pozitiv, voi gasi solutii, ma voi implica in tot ce mi se va cere, voi fi energic (cat ma vor lasa puterile sa fiu energic). De-abia astept sa plec de acasa, sa schimb monotonia citadina cu mirosul placut de tara si sa trosneasca lemnele in soba. Nu-mi pare rau ca plec de acasa, sunt constient ca voi fi un bun fermier, daca tara o va cere, ma voi alinia: voi rani, voi mulge, bineinteles, laolalta cu colegii mei, ceilalti fermieri. Va fi cool! Vom fi invidiati! Traiasca transhumanta!”.

Cele 12 vedete vor trebui sa faca fata conditiilor de viata de acum 100 de ani, vor trebui sa invete sa locuiasca impreuna, sa lucreze in echipa, fara intimitatea spatiului personal. Pe langa presiunea psihica, ei vor trebui sa execute si sarcinile saptamanale date de Mentorul Fermei, dar si pe cele zilnice date de gazda emisiunii, Iulia Vantur.

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din martie in cel mai tare show 100% romanesc: Ferma Vedetelor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea