Media

#emisiune #romanii au talent #prestatii penibile

Top 3 aparitii penibile de la "Romanii au talent"

Show-ul "Romanii au talent" a adus in fata telespectatorilor talente uimitoare, dar si numeroase prestatii penibile, care s-au intrecut unele pe altele in ridicol. Iata top 3 momente penibile care s-au petrecut in cadrul emisiunii "Romanii au talent".

1. Sexy morosana

Editia de vinerea trecuta a show-ului "Romanii au talent" a adus in fata juratilor o prezenta uimitoare: sexy morosana Rodica. Desi prestatia sa a fost una jalnica, sexy morosana Rodica a reusit sa se califice in urmatoare etapa dupa ce a prezentat o stire pe mai multe voci si a cantat o melodie populara.

Rodica este, de fapt, un travestit, insa la inceput i-a dus in eroare chiar si pe cei trei jurati. Este din satul maramuresean Rozavlea, unde a devenit deja o vedeta dupa ce a realizat un documentar despre viata de gay in satul romanesc.



Atractia pentru travesti i-a fost insulflata inca din adolescenta de mama sa, care si-a dorit foarte mult sa aiba o fetita, iar din aceasta cauza l-a strigat Rodica inca de mic. Numele sau real este Vasile. Iubeste foclorul si ii place la nebunie sa imbrace portul popular, insa intr-o maniera sexy. Rodica a umplut deja si retelele de socializare cu imagini ridicole, care au facut insa mare valva pe internet.



2. Mihaela Badiu

Mihaela Badiu este o tanara somera, in varsta de 32 de ani, care a avut o prestatie uimitoare la "Romanii au talent" in cel de-al treilea sezon al emisiunii. Initial, s-a prezentat in concurs iubitul sau, care nu a reusit sa se califice mai departe. Suparata foc pe partener, anul trecut Mihaela a hotarat sa se prezinte chiar ea in concurs.  Prestatia sa a fost insa si mai rea decat cea a partenerului sau.



3. Andreea Filip

Tot anul trecut, pe scena de la "Romanii au talent" s-a prezentat si Andreea Filip, care a venit sa prezinte un dans tiganesc si sa demonstreze ca poti sa activezi in domeniul artistic chiar daca nu ai ureche muzicala si nici talent. Desi spera sa ridice sala in picioare, momentul prezentat de Andreea nu a facut decat sa provoace un ras isteric in sala.

Citeste si:

Salman Khan vrea sa se casatoreasca cu Iulia Vantur? Iata declaratiile care il dau de gol


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea