Media

#Samuel Le Torriellec #Liviu Popescu # juriu masterchef #Masterchef #razvan exarhu

Surprizele noului juriu MasterChef pentru telespectatori

MasterChef, cel mai urmarit show culinar din Romania, va aduce in noul sezon o noua formula a juriului, gandita special pentru a le oferi o experienta completa asupra a ceea ce inseamna bucataria. Razvan Exarhu, Samuel Le Torriellec si Liviu Popescu sunt juratii MasterChef care vor da savoare competitiei in noul sezon. Competentele celor trei sunt complementare, oferindu-le atat concurentilor, cat si telespectatorilor, o imagine de ansamblu asupra domeniului culinar.


Samuel Le Torriellec este un chef francez de renume international cu peste 25 de ani de cariera, care a lucrat in restaurante cu doua si trei stele Michelin si a fost proprietarul unui restaurant premiat Michelin, datorita preparatelor deosebite din meniu. Samuel stapaneste foarte bine tehnica, iar preparatele sale ating perfectiunea din punct de vedere al gustului si aspectului.

„Sunt foarte incantat sa fac parte din acest proiect. Pentru mine, MasterChef reprezinta evolutia unei pasiuni la rangul de profesie, iar pasiunea este ingredientul principal in aceasta meserie, din punctul meu de vedere. M-am bucurat enorm sa vad oameni care isi doresc din suflet sa invete. A contat foarte mult si sprijinul colegilor mei, Razvan si Liviu, pentru ca astfel ne-am completat foarte bine si am facut lucruri minunatate impreuna.”, a declarat Samuel Le Torriellec.


 

Razvan Exarhu este o personalitate cu o cariera impresionanta in radio si televiziune, care a decis sa isi transforme pasiunea arzatoare pentru gatit in profesie. Razvan a avut un bistro unde si-a pus in practica ideile culinare si a colaborat cu restaurante de renume din Bucuresti, punandu-si amprenta asupra calitatii si creativitatii culinare. Razvan este exigent si creativ, iar asteptarile sale pentru o farfurie demna de MasterChef tind catre perfectiune.

„MasterChef reprezinta pentru mine, in primul rand, revenirea in media. Sunt cu atat mai incantat cu cat se petrece la cel mai inalt nivel al standardelor de televiziune, in Pro TV, o instituţie de care se leaga o mare parte a carierei mele. in ultimii ani, am descoperit un limbaj nou si am devenit bucatar profesionist. Prezenta mea in juriul MasterChef ma face sa privesc evolutia show-ului şi a concurentilor dintr-o perspectiva foarte personala. E vorba de emotie, de umor şi de multa empatie, pentru ca are legatura şi cu drumul parcurs de mine. Sunt foarte incantat sa ii am alaturi pe Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu si sunt convins ca noul sezon MasterChef va fi un nou reper in entertainment.”, a declarat Razvan Exarhu.

Liviu Popescu este un antreprenor de succes, care detine numeroase restaurante si cluburi, atat in Bucuresti, cat si in tara. in juriul MasterChef, Liviu aduce, in premiera, expertiza de business asupra preparatelor gatite de concurentii din competitie, fiind la curent cu preferintele si cerintele celor mai exigenti clienti. Experinta sa in acest domeniu este un atu pentru concurentii MasterChef, oferindu-le posibilitatea de a gandi preparatele din acest punct de vedere.

„MasterChef este o mare provocare pentru mine, o ocazie foarte buna de a impartasi din experienta mea cu cei care au nevoie de ea. Este important pentru concurenti sa fie atenti la fiecare detaliu pe care il pun in farfuria lor si sa tina cont de cerintele unui client care plateste pentru preparatele lor. Pana la urma, despre asta e vorba la MasterChef, despre pasiunea unor oamenii care isi doresc sa se autodepaseasca si sa invete cat mai mult despre tainele acestui domeniu. De ce nu, pana la urma, cei care isi doresc asta pot transforma aceasta pasiune intr-un business de succes.”, a declarat Liviu Popescu.

Fiecare dintre cei trei vine cu acel ceva in plus pentru a ajuta concurentii sa evolueze din punct de vedere tehnic, sa se perfectioneze si sa ajunga sa cunoasca cat mai mult din tainele bucatariei – de la materia prima, la preparat, totul prin prisma standardelor foarte inalte din bucataria MasterChef.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea