Media

#finalisti Supravietuitorul #Supravietuitoru

Supravietuitorul: Ce spun cei trei finalisti inainte de desemnarea castigatorului

UPDATE Lucian Zapp este unicul supravietuitor al reality show-ului! Zapp a castigat si marele premiu, in valoare de 100.000 de euro.

 

In aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, va fi desemnat castigatorul reality show-ului “Supravietuitorul”, care va fi si premiat cu 100.000 de euro! Iata ce spun trei finalisti, Otniela, Iulian si Lucian, cu doar cateva ore inainte de finala!

Au trecut 44 de zile in care concurentii din Supravietuitorul au incercat sa faca fata probelor dificile, in care si-au facut aliante si strategii si au trait in conditii extreme, fara hrana si lucrurile cu care erau obisnuiti acasa. Membrii triburilor Tubig si Hangin au luptat la inceputul competitiei in echipa, apoi individual in tribul Araw, iar cei eliminati au fost trimisi pe Insula exilului. Din exil, doar Lucian a reusit sa reziste si s-a intors in joc. 

Cu cateva ore inainte de aflarea castigatorului Supravietuitorul, Otniela a declarat: „Am emotii, de-abia astept sa vad ce se va intampla! Sunt mandra de jocul meu si sper ca persoanele in care am avut eu incredere sa nu ma dezamageasca.”.

Iulian a completat: „In afara faptului ca am emotii, astept sa vina momentul finalei, pentru ca am cateva cuvinte de spus si sunt foarte curios daca oamenii cu care am trait atata timp in trib si-au manifestat frustrarea ca nu sunt ei in finala si nu m-au votat.”.

Daca Otniela si Iulian sunt curiosi de reactia juratilor, Zapp este, la fel cum ne-a obisnuit, foarte sigur pe el: „Ce sa zic? Nu am emotii, chiar nu am! Cum am zis si la inceput, cand am plecat de acasa si am venit sa particip la Supravietuitorul, imi doresc sa castig! Optimistul din mine isi spune cuvantul! Ne vedem diseara!”.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea