Media

#Tumble in Romania #Tumble # show pro tv #gimnastica

Show-ul Tumble, in Romania. Afla de cand!

Romania este prima tara care achizitioneaza drepturile de difuzare pentru un nou format prime-time de entertainment, Tumble, productie recent lansata in Marea Britanie cu rezultate spectaculoase de audienta inca de la prima editie.

 

Parteneriatul intre CME Programming si BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV in toamnaanului 2015. Aceasta colaborare este cu atat mai importanta cu cat din juriul show-ului britanic facearte Nadia Comaneci, cea care a intrat in istoria gimnasticii mondiale cu prima nota de 10.

"Tumble este un format de show TV care te facecurios de cum intri in contact cu el. Eu am fost sedusa imediat ce am citit scenariul. Tumble ofera tot ceea ce ofera formatele de talent show si ceva mai mult. Complexitatea exercitiilor la care sunt supusi concurentii, multe dintre ele unice, exercitii care combina gimnastica cu acrobatia te fac sa urmaresti fascinat evolutia acestora. Foarte interesant este si ce se intampla in spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care il fac cei ce participa la aceasta competitie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitari in urma emisiunii, meritul este al celor care au gandit acest format, al echipei care l-a pus in practica, al concurentilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoaca sa urmaresti batalia concurentilor, o batalie care nu este cu ceilalti, este o batalie cu tine, cu depasirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune si olectie de viata”, a declarat Nadia Comaneci.

Formatul Tumble pune alaturi vedete si experti care iau parte la probe de gimnastica ce le testeaza limitele fizice. Versiunea britanica produsa de BBC Entertainment este un format de familie stralucitor, care aduce la un loc muzica, stil, farmec, vedete si spirit de competitie inspirat din lumeacircului si a gimnasticii.

“Sunt incantat ca am reusit sa incheiem primul parteneriat pentru Tumble. Este natural ca Romania, cunoscuta pentru unele din cele mai bune gimnaste din lume, inclusiv Nadia, sa fie prima tara care aduce acest format pe micile ecrane. Consideram ca exista un foarte mare potential pentru Tumble si suntem increzatori ca vor urma si alte contracte”, este de parere Grant Welland EVP CEMA, BBC Worldwide.

Show-ul care a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oara pe 9 august 2014 ii are in juriu pe Nadia Comaneci, Louis Smith, Craig Heap and Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea