Media

#Michael Pascale #show culinar #chef Scarlatescu #castigator hell's kitchen #hell's kitchen

Scandal la Antena 1. Castigatorul unui show culinar, dezvaluit din greseala

Show-urile de talente incep sa nu mai aiba niciun secret pentru public. Tot mai des suspansul aflarii castigatorului este spulberat din neatentia juratilor sau a concurentilor. De data aceasta a fost randul emisiunii "Hell’s Kitchen".

Castigatorul marelui premiu al show-ului "Iadul bucatarilor" a fost facut public chiar de chef Catalin Scarlatescu, unul dintre jurati. Cum filmarile s-au incheiat, dar editiile transmise inca nu, juratul l-a dat de gol pe invingator, scrie libertatea.ro. Cum? L-a luat sub aripa lui pe Michael Pascale, cel care se bate in finala cu Maria Carp.

Sursa foto: libertatea.ro

Catalin si Michael au omis faptul ca ultima editie, cea in care este facut public castigatorul, nu s-a transmis inca, si s-au afisat impreuna.

Zilele trecute, cei doi au gatit umar la umar in cadrul unui eveniment. Mai mult, imprudent, juratul a pus si o fotografie cu ei pe Facebook. Ultima editie a emisiunii "Hell’s Kitchen" va fi transmisa abia luni, 4 mai, dar pana atunci, cei doi vor trebui sa treaca prin birourile sefilor de la Antena, unde se pare ca s-a creat deja mare valva.

Sursa foto: richeminds.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea