Media

#Liviu Balint # Andrei Voica #Claudia Sima # castigator MasterChef 2015 #show culinar #Masterchef

S-a aflat castigatorul MasterChef 2015!

Desi mare finala a show-ului culinar MasterChef are loc in aceasta seara, numele castigatorului trofeului si al premiului în valoare de 50.000 de euro nu mai este un secret!

In finala MasterChef 2015 au ramas Claudia Sima, Andrei Voica si Liviu Balint.

Claudia Sima are 29 de ani, este manager de proiect in Bucuresti si recunoaste ca „gateste cu foarte mult drag si bucurie”. MasterChef reprezinta pentru ea „cadrul perfect pentru a evolua, invata si mai ale pentru a-mi manifesta in toate formele posibile bucuria pe care o am in suflet de fiecare data cand gatesc”.

Liviu Balint, in varsta de 32 de ani, s-a inscris la MasterChef la indemnul prietenilor sai. Isi doreste ca in urma acestei experiente culinare sa-si creeze o cariera stabila. Pasionat de bucatarie italiana, ii place sa gateasca corect alimentele, fiind foarte atent la detalii.

Andrei Voica Marian (32 de ani), originar din Craiova, este manager de restaurant din Madrid. Pentru Andrei, MasterChef a reprezentat „o oportunitate de a ma intoarce acasa, o oportunitate de a-mi indeplini un vis, acela de a deveni bucatar profesionist!”. Conform click.ro,  Andrei Voica este castigatorul MasterChef.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea