Media

#vorbeste lumea #vedete tv #ruby #adela popescu

Ruby ii ia locul Adelei Popescu. Cove, singura constanta la Vorbeste lumea

In mai putin de un an, echipa de la Vorbeste lumea se schimba din nou. Adela Popescu a parasit postul de gazda alaturi de Cove deoarece se afla in concediu de maternitate, asa ca simpaticul prezentator a ramas singur. Nu pentru mult timp. De luni, 27 iunie, o are ca partenera pe Ruby. O prezenta mai putin tipica pentru astfel de emisiuni, Ruby este la inceput de drum in cariera sa de amfitrioana TV. 

După lansarea celui mai nou single, Condimente, Ruby a acceptat provocarea lui Cove de a-i fi alături, începând de luni, în platoul Vorbește lumea, pentru a prezenta și analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă și nu numai. „Sunt entuziasmată și emoționată în același timp. Sper să mă bâlbâi cât mai puțin, să ne distrăm, să avem o săptămână bună în care să râdem mult și să aud multe povești frumoase!”, a declarat Ruby.

In prima emisiune prezentata in noua formula, cei doi se vor intalni cu Marina Voica, care își deschide porțile casei de la Breaza, iar Roxana Ionescu vorbeste despre stilul ei de viața sănătos. Ba chiar echipa de filmare este invitata la o sesiune de cumpărături în piață, pentru a arăta cum își alege produsele pe care le cumpără, oferind sfaturi utile despre cum e bine să consumăm anumite alimente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea