Media

# sezonul 7 rgt #rgt #juriu romanii au talent #romanii au talent

Romanii au talent: cine sunt concurentii care au ridicat sala in picioare

A inceput sezonul #7epic Romanii au talent, iar talentele nu s-au lasat asteptate. Juratii au fost pe rand impresionati de concurenti, iar unii chiar au reusit sa-i faca Andrei pielea de gaina si sa ajunga astfel direct in semifinala. Prima editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, 3.7 milioane de telespectatori urmarind spectacolul. 

Aventura epica a inceput cu un pusti de numai 12 ani, Stefan Ungureanu, care i-a surprins pe jurati cu un numar de aeromodelism, pe care l-a prezentat din sala, din mijlocul multimii. Cand l-au vazut, Andi, Mihaela, Andra si Florin l-au aplaudat si l-au felicitat pentru talentul sau, dar si pentru munca depusa. ”Se poate face spectacol din absolut orice in ziua de astazi, din lucruri pe care ieri nici nu ni le puteam imagina.”, a spus Andi Moisescu la finalul momentului, iar Stefan a plecat cu 4 DA.

Sase mamici extrem de carismatice au urcat pe scena in prima editie Romanii au talent, impreuna cu sase bebelusi cuminti si zambitori. Cei 12 formeaza trupa MamaLiga si au prezentat un moment inedit, apreciat de toti cei prezenti in sala. ”Ma bucur enorm ca apareti in formula asta! Dupa cum ati vazut, unii copii fie au adormit, fie zambeau, deci lor le place atat timp cat sunt inima pe inima. Bravo voua pentru idee!”, a spus incantata Mihaela. Trupa MamaLiga a primit 4 DA si a parasit scena in aplauzele publicului.

Scena s-a umplut imediat cand a aparut Ansamblul Violoncellissimo. Cei 21 de membri ai grupului au cantat magistral la violoncel, pian, tobe si xilofon si au creat un moment extraordinar, care a ridicat publicul in picioare. Juratii au fost fericiti sa-i asculte si s-au bucurat din plin de moment. ”Suna intr-un fel si-ti da pielea aia de gaina pe care tot o asteptam la fiecare moment.”, le-a spus Andra concurentilor, care au obtinut 4 DA.

Dr. Bubble si Milkshake au prezentat un moment inedit de teatru pentru copii cu baloane de sapun. Au adus la Romanii au talent un moment magic, plin de culoare si umor, care i-a incantat pe jurati. ”Ma bucur ca puteti oferi intr-o lume de nebuni, in care suntem cu totii angrenati, si foarte periculoasa, momente absolut zanatice de copilarie.”, le-a spus Florin Calinescu. Cei doi concurenti au fost rasplatiti la final cu 4 DA.

O alta premiera in sezonul #7epic Romanii au talent a fost adusa de Cristina Similitan si Andrei Plugaru, care au prezentat un numar formidabil de roller skating. Piruetele pe care cei doi le-au facut pe role si toate elementele extrem de solicitante le-au taiat respiratia juratilor si i-au tinut in suspans. ”Ce am vazut aici nu e numai un moment de dans pe role sau un moment de acrobatie, este un sport extrem si e foarte periculos si foarte frumos. Sunteti minunati, sunteti de Romanii au talent!”, le-a transmis Mihaela, iar Cristina si Andrei au obtinut 4 DA.

Chiar daca are o poveste trista de viata, Calin Muresan nu a renuntat niciodata la visul lui, si-a dorit sa-i uimeasca pe jurati cu talentul sau si a prezentat un moment de dans contemporan plin de emotie si pasiune. Concurentul s-a transformat pe scena si a reusit sa transmita perfect tot ceea ce simte. ”Esti artist si asta conteaza! Cred ca asta conteaza cel mai mult pe scena. Ca esti artist, esti talentat si ca ai ceva de spus prin dans.”, i-a spus Andra lui Calin, care in momentul verdictului a primit 4 DA.

Ion Dascal a incantat juratii cu un puppet show inedit si s-a transformat pe scena facand sa para ca doua persoane prezinta numarul extrem de amuzant. Concurentul i-a cucerit pe toti cei din sala cu voia buna adusa pe scena. ”Stai bine la conditia fizica, dar sa stii ca te ajuta si fata!”, i-a spus Andi cu zambetul pe buze. Ion a primit la finalul momentului 4 DA din partea juriului.

Luca Rubino si Florin Budnaru au cantat vineri melodia Il mare calmo della sera si au adus atmosfera de la San Remo la Romanii au talent. Cei doi concurenti au cucerit publicul cu vocile lor incredibile, care s-au completat perfect, si cu momentul extrem de emotionant pe care l-au creat. ”Pentru mine a fost exact ce mi-a recomandat doctorul. Am auzit un moment in care nu unul, ci doi barbati cu niste voci exceptionale ne-au luat mintile. Sunteti minunati!”, a spus Mihaela. Luca si Florin au primit 4 DA.

Florin Suciu – Buh este actor si are un talent special: scoate sunete, insa vineri, in prima editie Romanii au talent, si-a inceput momentul cu un numar de magie cu carti pentru care i-a avut asistenti pe Pavel si pe Bubu, un iepure de plus cu ajutorul caruia Florin si-a demonstrat si calitatile de ventriloc. ”Admir oamenii care stiu sa fie spontani si sa improvizeze un dialog odata cu parcursul, pentru ca nu pot sa cred ca te-ai inteles cu Pavel ce o sa se intample in seara asta in ruptul capului. Te rog sa nu te extenuezi pana in etapa urmatoare pentru ca ai de muncit si odihneste-te! Cu 4 DA te rog sa te pregatesti!”, i-a spus Florin.

Dumitru Mardari a urcat pe scena increzator in talentul lui. Concurentul a cantat o melodie rap si i-a cucerit imediat pe jurati cu timbrul lui vocal special si cu modul in s-a transpus in piesa pe care a interpretat-o. ”Dima, tu esti deja star! Unde tii buteliile alea de oxigen vreau sa stiu!”, i-a spus Andi, iar Andra a continuat: ”E cel mai bun hip-hop, rap pe care l-am auzit! N-are cum sa nu-ti placa!”. Concurentul a obtinut 4 DA.

In momentul in care Tatiana Kundik a urcat pe scena in sala s-a facut liniste. Extrem de frumoasa si senzuala, concurenta a prezentat un numar inedit de acrobatii pe sfoara, executand perfect elemente foarte dificile. Tatiana a primit imediat aprecierea tuturor si ropote de aplauze, iar Florin i-a spus incantat: ”Am mers o viata intreaga cu trenul si ma uitam la ciori, la vrabiute pe sarmele de telegraf si am stiut ca nu e in zadar, iar ruga mea de copil a fost ascultata. Esti cea mai frumoasa randunica de pe sarma! Esti cea mai talentata! Un million de DA, ca sa-ti ajunga!”. Dupa un moment extraordinar, Tatiana a fost rasplatita cu 4 DA.

Grupul de Karate Kyokushin Somes, format din 49 membri, a facut vineri o demonstratie de forta si a adus foarte multa energie pe scena. Concurentii s-au sincronizat perfect si au prezentat un numar care le-a adus aprecierea juratilor. ”Va doresc sa fiti cat mai disciplinati, sa va ascultati profesorul, sa va respectati intre voi si sa va iubiti. E un sport nu despre bataie, ci despre iubirea de sine in primul rand.”, le-a spus Mihaela. Concurentii au primit la final 4 DA din partea juriului.

Antonina Goloseev le-a prezentat romanilor vineri un moment de strip-plastic. Concurenta i-a vrajit pe toti cu un dans senzual si cu miscari de neimaginat. Juratii au fost fascinati de numarul adus la Romanii au talent de Antonina si i-au aplaudat talentul. ”Trebuie sa vedem si lucruri din astea. Pentru ca e bine, bine, e foarte bine! Raspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra, iar Antonina a primit la final 4 DA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea