Media

#romanii au talent #contestatii #audiente

"Romanii au talent", audiente-record, telespectatori dezamagiti

Trei sezoane la rand, castigatorul concursului "Romanii au talent" a atras mii de critici din partea publicului, sustinute si de lipsa de activitate ulterioara a primilor doi castigatori. Nici Bruno Iacobet, castigatorul cu numarul 3 nu a scapat de contestatiile telespectatorilor. Totusi, finala din 10 mai de la "Romanii au talent" a tinut in fata televizoarelor nu mai putin de 4 milioane de telespectatori.

Vineri seara a avut loc finala celui de-al treilea sezon al show-ului "Romanii au talent", una dintre cele mai vizionate emisiuni-concurs din Romania. Concurentul care a plecat acasa cu marele premiu de 120.000 de euro este dresorul Bruno Iacobet.

"Emisiunea ar trebui sa se numeasca Cainii au talent"

Imediat dupa desemnarea acestuia au aparut si primele comentarii pe retele de socializare prin care publicul si-a exprimat nemultumirea. Telespectatorii au considerat ca la acest numar nu a fost vorba de talentul unei persoane, ci de talentul patrupedelor, iar Bruno Iacobet nu ar fi meritat sa castige marele premiu. Multi dintre telespectatori au sustinut ca adevartul talent a fost perfect conturat de Gabriela Artene, care a amutit din nou sala cu vocea sa extraordinara de soprana sau de adolescenta Diana Caldararu, care la doar 14 ani a vrajit publicul cu vocea sa.


"Nu a fost preferatul meu. De alfel, urmarind emisiunile altor tari unde au participat caini dresati de stapanii lor, apreciez ca am vazut spectacole cu totul speciale, dar care nu au ajuns in finala. Momentul care a castigat marele premiu nu e catusi de putin spectaculos. Mi-a placut mai mult acea tanara care a interpretat excelent melodia la pian", este parerea unuia dintre telespectatori.

"Caini talentati, nu romani talentati. Dovada este faptul ca Mihai Petre i-a mangaiat pe caini, si nu pe Bruno in culise", considera un alt telespectator.

Adrian Tutu si Cristian Gog, contestati si ei

De altfel, nici primele doua sezoane nu au fost lipsite de contestari. In primul sezon, Adrian Tutu a fost aspru criticat de internauti pentru prestatia din finala, multi considerand ca desemnarea acestuia s-a facut doar pe criterii sociale.

De asemenea, numarul mentalistului Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon, a fost catalogat ca un simplu numar de circ.

"Romanii vor circ, nu cultura... Dresura de caini si magia raman tot numere de circ, iar muzicienii si dansatorii raman in umbra", este de parere un alt telespectator.

Sursa foto:adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea