Media

# program protv # reality show pro tv #ferma animalelor #pro tv

ProTV lanseaza un nou reality show cu vedete

PRO TV adauga in grila de primavara o noua super productie – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce in fața telespectatorilor fata nevazuta a 12 vedete si va arata cum vor face fata provocarilor inedite de zi cu zi. Noua productie va urmari timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante intr-un loc izolat si lipsit de confortul stilului de viata modern.

Formatul original – The Farm, este deținut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producție din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internațional precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother. Formatul The Farm a fost produs cu succes în peste 50 de țări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, înregistrând un succes răsunător datorită formatului inedit.

Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul.

Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru vedete și se va opri în vremea străbunicilor, în satul de poveste portretizat în zeci de scrieri ale autorilor români celebri. Întoarcerea la tradiții și la condițiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocări. Gazda show-ului va fi alături de fermieri pentru a-i susține moral și pentru a-i determina să treacă peste etapele grele cu care se vor confrunta în cele 3 luni de conviețuire.

“Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobișnuite cu condițiile de trai cărora vor trebuie să le facă față, într-o locație complet izolată sunt câțiva factori care fac din această producție ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producție este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situații inedite ce îi vor surprinde, dar și de emoție, zâmbete și suspans.” a declarat Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV.

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt și o importantă sursă de hrană. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenți.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Provocările, intriga, stresul și lipsa hranei cu care vor trebui să se confrunte cele 12 vedete vor fi doar câteva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face față și cum vor reacționa în situații extreme, rămâne de văzut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea