Media

# pro tv plus #emisiuni #pro tv #seriale

PRO TV Plus, locul in care poti urmari gratuit serialele si emisiunile favorite

Erai in drum spre casa si ai pierdut editia Romanii au talent, sau pur si simplu vrei sa urmaresti aventurile personajelor preferate din Las Fierbinti, in timp ce esti in concediu? Atunci trebuie sa stii ca vei putea urmari toate emisiunile, serialele si stirile marca PRO TV, gratuit, de pe orice dispozitiv, pe platforma Pro tv plus.

 

Cu un design si functionalitati complet noi, platforma le ofera tuturor utilizatorilor gratuit, online, continut fresh PRO TV, fie ca este vorba despre emisiuni, seriale sau Stirile PRO TV.

"Relansarea platformei PRO TV Plus reprezinta un pas important pentru strategia video digitala de a avea continutul PRO disponibil pe orice ecran, intr-o platforma care asigura o experienta on-site moderna si simpla pentru utilizatori si, in acelasi timp, un mediu sigur pentru partenerii nostri de advertising. Platforma PRO TV Plus este rezultatul echipei noastre de digital si development si reprezinta un prim pas pe care il facem, urmand sa lansam si alte produse si continut fresh in lunile care urmeaza.", a declarat Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV si Co-Coordinator of CME's digital initiatives.

Oriunde ai fi, indiferent de ora, te bucuri gratuit de Romanii au talent la o cafea, razi cu fierbintenii in drum spre casa si traiesti Pe bune?! la inaltime! Show-urile, serialele si stirile tale preferate sunt acum gratuit online, pe platforma PRO TV Plus!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea