Media

#pro tv #florin calinescu #Chestiunea Zilei #migrari Pro TV

Pro TV - in cadere libera, inca o vedeta paraseste trustul!

Florin Calinescu, una dintre vedetele-emblema ale Pro TV-ului, revine pe micul ecran cu emisiunea care l-a consacrat in sediul din Pache Protopopescu: Chestiunea zilei. De data aceasta, postul tv care il gazduieste este Prima TV.

Potrivit paginademedia.ro, actorul este in discutii avansate cu televiziunea omului de afaceri Cristian Burci. "Daca finalizam discutiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi in grila de programe de la toamna", a declarat Burci. In cazul in care va ajunge la Prima TV, Florin Calinescu va realiza si celebrele pastilele de satira Chestiunea zilei, pe care le realiza la Pro TV.

Florin Calinescu nu este singurul nume care se leaga de Pro TV si care acum migreaza catre concurenta. Potrivit aceleiasi surse, Serviciul Roman de Comedie (SRC) ar fi in negocieri pentru mutarea intregii echipe la Antena 1.

In plus, in ultima vreme se pare ca au mai plecat si alti oameni care colaborau cu Pro TV. Postul de televiziune a explicat, prin vocea Mariei Apostol, Marketing & Corporate Affairs Director, ca migrarea colaboratorilor "de la un proiect la altul este o normalitate in raport cu meseria pe care o au". Aceasta a evitat sa se refere si la situatia emisiunii SRC, nestiindu-se deocamdata, daca echipa va face un urmator proiect impreuna cu o alta televiziune.


Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea